Δύναμη Συμμετοχής : «Υπεκφυγές της δημοτικής αρχής για το πετρέλαιο στο κολυμβητήριο»


Φυλή, 7 Νοεμβρίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: «Με υπεκφυγές απαντά η διοίκηση του δήμου Φυλής για την προμήθεια πετρελαίου στο Κολυμβητήριο»

Σε μια οφθαλμοφανή προσπάθεια να μην απαντήσει επί της ουσίας στη σημαντική καταγγελία της παράταξης ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, για την προμήθεια 60.000 λίτρων πετρελαίου στο Κολυμβητήριο ´Ανω Λιοσίων του δήμου Φυλής, επιδόθηκε η δημοτική αρχή.
Επικαλούμενη την ύπαρξη σύμβασης που είχε υπογράψει, ως πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού, ο Κωνσταντίνος Σκαμαντζούρας στις 27/5/2013 (!), θέλει να μας κάνει να πιστέψουμε ότι το κολυμβητήριο λειτουργεί με το… περίσσευμα μια σύμβασης που ξεκίνησε πριν ενάμισυ χρόνο!
Παραδέχεται, δηλαδή, ότι, ως διοίκηση, ήμασταν τόσο νοικοκύρηδες, που προβλέψαμε να λειτουργούμε
με μια σύμβαση μέχρι το 2015! Συνεπώς, τους κλέφτες της παροιμίας της, ας τους αναζητήσει αλλού.
Εφόσον, λοιπόν, το κολυμβητήριο λειτουργεί με το περίσσευμα 15.000 λίτρων (υπάρχει σχετικό τιμολόγιο υπολοίπου από την εταιρία, το οποίο δεν δόθηκε στη δημοσιότητα) καλό θα ήταν να ενημερώσει τους δημότες, με τι πετρέλαιο θα συνεχίσει να λειτουργεί το κολυμβητήριο, όταν τελειώσει αυτό το περίσσευμα, δηλαδή σε… 5 μέρες! Ποια είναι η νόμιμη διαδικασία προμήθειάς του;
´Όσο για τους ισχυρισμούς περί άρνησης παραλαβής τιμολογίων προμήθειας πετρελαίου από την επιτροπή που είχε οριστεί από την προηγούμενη διοίκηση, αποτελούν ένα ακόμα φτηνό επικοινωνιακό κόλπο, επενδεδυμένο ,μάλιστα, με πλούσιες αλλά ανούσιες φωτογραφικές «αποδείξεις». Ουδέποτε υπήρξε άρνηση παραλαβής από την επιτροπή που είχε οριστεί. Παραείναι δε φτηνό το κόλπο, διότι εφόσον υπάρχουν τιμολόγια, η προμήθεια πετρελαίου γινόταν κανονικά και ΝΟΜΙΜΑ.
Η παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ είναι πολύ συγκεκριμένη και μιλά για προμήθεια 60.000 λίτρων πετρελαίου, ΧΩΡΙΣ παραστατικά και ΧΩΡΙΣ σύμβαση.
Ζητά λοιπόν να μάθει πότε και με ποιο τρόπο μπήκε η συγκεκριμένη ποσότητα πετρελαίου στο Κολυμβητήριο.
Την στιγμή που οι περισσότεροι πολίτες του δήμου δεν έχουν τη δυνατότητα να βάλουν πετρέλαιο σπίτι τους, η δημοτική αρχή οφείλει να δώσει απαντήσεις και να μην υπεκφεύγει.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια