ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ 28ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014


     ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ 28ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014
Παραβρέθηκα την Παρασκευή στο Δημοτικό Συμβούλια της Πόλης μας δικαίωμα και υποχρέωση θα έλεγα καθενός, που θέλει να ονομάζει τον εαυτό του ενεργό πολίτη.
Ένα δικαίωμα, που ο προηγούμενος Δήμαρχος κ. Μπουραίμης μου το είχε στερήσει γιατί επέμενε να συγκαλεί τα Δημοτικά Συμβούλια σε εργάσιμες ώρες.
Οι πρώτες εντυπώσεις μου, απογοητευτικές!!
Μια πρόεδρος που δεν μπορούσε να τηρήσει τάξη στους συνομιλητές, που κάπνιζε «ηλεκτρονικό μάλλον τσιγάρο» αλλά κάπνιζε σε δημόσιο χώρο, όντας γιατρός η ίδια.
Αξιοθρήνητη αξιωματική αντιπολίτευση που έφθασε να αντιδρά ακόμη και στις μειώσεις των ενοικίων σε κτίρια που ενοικιάζει ο Δήμος από τρίτους και που η Διοίκηση πέτυχε την μείωση τους.
Ανύπαρκτη ελάσσων αντιπολίτευση από  τον κ. Τσιουμπρή (Κ.Κ.Ε) και τον κ. Λουμνιώτη (ΣΥΡΙΖΑ) που έχουν κάνει σύνθημα τους το όχι σε όλα, ακόμα και σε θεσμοθετημένους από την πολιτεία νόμους για τέλη που οφείλει να εισπράξει ο Δήμος και που αν δεν εισπραχθούν κινδυνεύουν να πάνε φυλακή όχι μόνο οι αιρετοί αλλά και οι υπάλληλοι του Δήμου.
Το κλου της βραδιάς; Ο «καθηγητής» κ. Λουμνιώτης ονομάτισε τους «Ρωμά» εθνότητα.
Έλληνες πολίτες είναι κ. Λουμνιώτη διαφορετικοί μεν αλλά Έλληνες, που πρέπει επιτέλους να μάθουν να σέβονται τους νόμους αυτού του κράτους, εφόσον θέλουν να ζουν ανάμεσα μας.
Παλαιοκομματικής κοπής λοιπόν Δ.Σ. με ανθρώπους που φωνάζουν και δεν ξέρουν να συνομιλούν, χωρίς προτάσεις ουσίας και δημιουργική συζήτηση.  
Εύχομαι, να έχει κάτι νέο να κομίσει η σύγκλιση της «επιτροπής για την εγκληματικότητα» αν και πιστεύω ότι ο Δήμος πρέπει πρώτος να δώσει το παράδειγμα και να δείξει στην πολιτεία ότι είναι αποφασισμένος να κινηθεί κατά της αυθαιρεσίας και να εφαρμόσει την νομιμότητα, σε θέματα πολεοδομικά, ύδρευσης, κλοπής του ηλεκτρικού ρεύματος. Να εξακολουθήσει δε να πιέζει με συμπαραστάτες «ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ»  το Υπουργείο Προστασίας του πολίτη, να εφαρμόσει στην περιοχή μας τα αυτονόητα. Την πάταξη των ναρκωτικών και τον παράνομο πλουτισμό, την φύλαξη της περιουσίας των πολιτών, το δικαίωμα της χρησιμοποίησης των αστικών λεωφορείων, το δικαίωμα να κυκλοφορούμε στο Δήμο μας χωρίς να κινδυνεύουμε να σκοτωθούμε από αδέσποτες σφαίρες ή ανήλικους οδηγούς. Να σπάσει επιτέλους η ομηρία του τόπου μας.
Το συμπέρασμα μου; Έλλειμμα πολιτισμού και παιδείας. Ένα θέμα που θεωρώ σημαντικό και που θα σας καλέσουμε σύντομα σαν «ΠΟΤΑΜΙ» να συζητήσουμε στον Δήμο μας.
Βιρβίλης Πέτρος
Οικονομολόγος

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Οι κοίτες του ΠΟΤΑΜΟΥ είναι γνωστές κ. Βιρβίλη.

    Από το πώς γράφετε το επώνυμό μου κύριε Βιρβίλη, φαίνεται η παρατηρητικότητα σας, η ακρίβεια όσων γράφεται, τι ακούσατε στο Δημοτικό Συμβούλιο, τι καταλάβατε και τέλος τι μεταφέρετε στον ηλεκτρονικό τύπο.
    Για ενημέρωση του κοινού που σας διαβάζει και τον οποίο παραμορφώνετε, αναφέρω ότι στο 10ο θέμα που αφορούσε τη συγκρότηση Τοπικού Συμβουλίου για την Παραβατικότητα υποστήριξα ότι στο Τοπικό Συμβούλιο πρέπει να εκπροσωπούνται εκτός των Ρομά και κάτοικοι από άλλες εθνότητες αφού στην περιοχή μας έχουμε και τέτοιους.
    Κύριε «οικονομολόγε», μπορείτε να δηλώσετε την ύπαρξή σας καταθέτοντας προτάσεις και όχι ψεύδη; Αλλά προτάσεις από το «ΠΟΤΑΜΙ» γίνεται;
    Οι όχθες σας είναι γνωστές και τα νερά σας λιγοστά κύριε Βιρβίλη…

    Κώστας Λουμιώτης
    Καθηγητής Μαθηματικός
    Επικεφαλής της Ριζοσπαστικής Κίνησης Φυλής

    ΑπάντησηΔιαγραφή