ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ. ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΟΕΔΑ ΦΥΛΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΖΩΗΣ.




Η Περιφερειάρχης Αττικής,  την Δευτέρα θα επισκεφτεί την ΟΕΔΑ Φυλής με το σύνολο των στελεχών της Δύναμης Ζωής προκειμένου να δουν όλοι από κοντά την κατάσταση που επικρατεί στην εγκατάσταση.
Η πρωτοβουλία αυτή της Ρένας Δούρου είναι εξαιρετική γιατί οι παρατάξεις και τα μέλη του περιφερειακού συμβουλίου και του ΕΔΣΝΑ , πρέπει να έχουν πολύ σαφή εικόνα για την σημερινή κατάσταση και τις δυνατότητες της ΟΕΔΑ Φυλής .
Η Ρένα Δούρου με μια τόσο απλή κίνηση δείχνει πως πρέπει να αλλάξει και ο τρόπος που παίρνονται τελικά οι αποφάσεις.
 Δεν μπορούσε   να συνεχιστεί άλλο αυτό που γινόταν τόσα χρόνια , όπου πολλά μέλη του περιφερειακού συμβουλίου  αποφάσιζαν  για την Φυλή χωρίς να γνωρίζουν τι είναι και πού πέφτει ο ΧΥΤΑ.
Μακάρι  το παράδειγμα της Δύναμης Ζωής να ακολουθήσουν και οι άλλες παρατάξεις του περιφερειακού συμβουλίου.
πηγήhttp://andi-drasi.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Μετά την αυριανή επίσκεψη ελπίζουμε να καταλάβουν ΟΛΟΙ γιατί είναι επιτακτική ανάγκη να κλείσουν όλες οι εγκαταστάσεις στην ΟΕΔΑ Φυλής.Καλό θα είναι να επισκεφτούν και τις εγκαταστάσεις του ΕΜΑΚ ώστε να οσφρηστούν τις περίφημες μυρωδιές που "απολαμβάνουμε" οι κάτοικοι της Φυλής και όχι μόνο.Καλό θα είναι να ακούσουμε πλέον για τις ενέργειες που θα κάνουν ώστε να ξεκινήσει το χρονοδιάγραμμα κλεισίματος του ΟΕΔΑ Φυλής .

    ΑπάντησηΔιαγραφή