Βιρβίλης :ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ Κ. Κ. ΛΟΥΜΙΩΤΗ


Κύριε Λουμιώτη το τι είπατε στο Δημοτικό Συμβούλιο, δεν το άκουσα μόνο εγώ αλλά πάρα πολλοί από αυτούς που το παρακολούθησαν.
Ούτε η περιοχή μας, αλλά ούτε η Ελλάδα γενικότερα είναι πολυεθνικό κράτος. Μειονότητες έχουμε, με μεγαλύτερη τη μουσουλμανική και λαθρομετανάστες. Τώρα,ανεσείς του ΣΥΡΙΖΑ σκοπεύετε να μας μετατρέψετε σε πολυεθνικό κράτος δίνοντας τους νομιμοποιητικά έγγραφα χωρίς κανένα έλεγχο, να τοκαταθέσετε επίσημα στον Ελληνικό λαό, τη Βουλή των Ελλήνων και στο Ευρωκοινοβούλιο. Γιατί κ. Λουμιώτη θα πρέπει να λογοδοτήσετε και σεις στο 1.500.000 ανέργων για το που θα βρουν
δουλειά όταν θα τους προσθέσετε άλλο ένα επίσημα.
Δεν διαθέτετε πολιτικό πολιτισμό κ. Λουμιώτη,χάνεται εύκολα την ψυχραιμία σαςκαι γράφετε με υπονοούμενα. Δεν είναι συνεπώς δυνατόν να διδάσκετε εφήβους των οποίων το αίμα βράζει και που θέλουν να ακούν αλήθειες και όχιμισόλογα.
Σαν πολιτικός δε, κατά την γνώμη μου αποτύχατε. Είχατε την στήριξη ενός κόμματος του 38% στην περιοχή μας και το φτάσατε στο 5%.Εάν ήμουν στη θέση σας από ευθιξία και μόνο θα είχα παραιτηθεί.
Οι αρχικές 21 θέσεις του «ΠΟΤΑΜΙΟΥ» είναι καθαρές, γάργαρες, χωρίς εκπτώσεις και αναρτημένες στο διαδικτυακό μας ιστό-τόπο. Σας προσκαλώ να τις μελετήσετε και να μας κάνετε παρατηρήσεις στην επιτροπή δια-ταύτα οι οποίες σας διαβεβαιώ θα ληφθούν σοβαρά υπόψη. Αυτό για να σταματήσει το παραμύθι ότι το ΠΟΤΑΜΙ δεν έχει θέσεις.
Εσείς και το κόμμα σας πρέπει να μας ξεκαθαρίσετε. Είσαστε με την Ευρώπη η Όχι;
 Δεν είναι δυνατόν να πατάτε σε δύο βάρκες, γιατί το ποιο πιθανό είναι να χάσετε την ισορροπία σας και να πέσετε στην θάλασσα. Το δυστύχημα είναι ότι ο Ελληνικός λαός δεν θα σας φταίει σε τίποτα να τον πνίξετε.
Τέλος, σας προσκαλώ στην συζήτηση που θα κάνουμε την Παρασκευή με θέμα «Παιδεία Πολιτισμού & Πολιτισμός Παιδείας σήμερα». Θα σας φανεί χρήσιμη.
Βιρβίλης Πέτρος
Οικονομολόγος



Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΤΕΛΙΡΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ Κ.ΛΟΥΜΙΩΤΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ.ΜΗΠΩΣ Ο Κ.ΒΙΡΒΙΛΗΣ ΣΤΗ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Κ.ΛΟΥΜΙΩΤΗ;ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΛΑΘΟΣ Κ.ΒΙΡΒΙΛΗ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΡΕΤΕ.ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΜΙΣΙ ΕΚΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΤΕ ΦΑΝΕΡΑ;ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΨΑΝ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ.Κ.ΒΙΡΒΙΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΞΥΠΝΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ.ΚΑΙ Ο Κ.ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟΣ ΤΟΥΣ.ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή