Διαδραστική ομιλία για τους κινδύνους στο διαδίκτυο διοργανώνει το Κ.Ξ.Γ. "Start Smart" της Ελένης Πετροπούλου


 
        Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «START SMART» της Ελένης Πετροπούλου (Πίνδου 71)διοργανώνει μια άκρως ενδιαφέρουσα ομιλία με τίτλο: «Ασφαλής Πλοήγηση στο Διαδίκτυο: Η Άγνοια Βλάπτει Σοβαρά την Οικογένεια». 
        
         Η ομιλία θα γίνει το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014, στο αμφιθέατρο του 2ου ΓΕΛ Άνω Λιοσίων στις 17:30 και πραγματοποιείται στα πλαίσια των κοινωνικών δράσεων του Europalso, με ελεύθερη είσοδο για όλους.

          Ποια σειρά μέτρων οφείλει να λαμβάνει η οικογένεια; Ποιες δικλείδες ασφαλείας μπορούμε να υιοθετήσουμε προκειμένου να προστατέψουμε τα παιδιά μας; Στόχος της ομιλίας είναι να προσφέρει γρήγορες και πρακτικές λύσεις σε όσους επιθυμούν να ακολουθήσουν από κοντά τη ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας. 

         Το θέμα που απασχολεί κάθε γονιό, θα αναλύσει η κα Στέλλα Φλωρά - Εκπαιδευτικός, Εκπαιδεύτρια, Υπεύθυνη Τύπου Ομάδας Watchdogs Παιδί και Διαδίκτυο και μέλος της Global Alliance Against Minor Exploitation

          Μετά το τέλος της ομιλίας, θα γίνει διαδραστική συζήτηση με το κοινό και θα τεθούν ερωτήσεις, καθώς και κλήρωση για το εξαιρετικό βιβλίο του Διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κ. Μανώλη Σφακιανάκη, με τίτλο «Εθισμός στο Διαδίκτυο και άλλες διαδικτυακές συμπεριφορές υψηλού κινδύνου» (των εκδόσεων Λιβάνη). 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια