Ο Αλέξης Μητρόπουλος στο Κέντρο Εργασίας Αναπήρων Άνω Λιοσίων


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
          Επίσκεψη πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Μητρόπουλος στο Κέντρο Εργασίας Αναπήρων Άνω Λιοσίων του Δήμου Φυλής.
            Ο κ Μητρόπουλος συμπαραστέκεται σε όλες τις προσπάθειες των ευπαθών ομάδων, όχι μόνο τώρα σαν βουλευτής αλλά και πολλά χρόνια πριν ν’ ασχοληθεί με την πολιτική, προσφέροντας τις νομικές γνώσεις του ανιδιοτελώς ιδιαίτερα στα άτομα
με αναπηρία και στην προστατευόμενη εργασία που είναι απαραίτητη για τον απεγκλωβισμό τους.
            Ο κ. Μητρόπουλος έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις. Δεσμεύτηκε ότι μελλοντικά όχι μόνο θα στηρίξει τις προσπάθειες του Κ.Ε.Α. αλλά θα συνεχίσει από όποια θέση κι αν βρίσκεται να στηρίζει και να εξασφαλίζει στους δικαιούχους το ευεργέτημα της προστατευόμενης εργασίας.    

            Ο κ. Ρεθυμιωτάκης πρόεδρος του Κ.Ε.Α. είπε ότι η προστατευόμενη εργασία είναι ένα φάρμακο που γιατρεύει όλες τις αναπηρίες του κόσμου και είναι από τα λίγα ευεργετήματα που όταν φτάσει στον προορισμό του κάνει θαύματα, χτυπώντας το καμπανάκι στους επιχειρηματίες που πρέπει να απασχολούν ένα σοβαρό ποσοστό ΑμεΑ στις επιχειρήσεις τους για να είμαστε όλοι ενεργοί πολίτες φτιάχνοντας ένα καλύτερο αύριο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια