Η Γεωργία Μαρτίνου Υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφέρεια Αττικής.


Η Γεωργία Μαρτίνου συνιστά μια σεμνή και αδιάλειπτη παρουσία στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Είναι ένας νέος άνθρωπος, με ικανότητες, ευαισθησία και κυρίως αποφασιστικότητα στην προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων και της βελτίωσης της καθημερινότητας των ανθρώπων της Περιφέρειας Αττικής.Στη διάρκεια της πρώτης κοινοβουλευτικής της θητείας πραγματοποίησε μια σειρά από καίριες παρεμβάσεις σε νομοθετήματα που αφορούν  την πρoστασία του περιβάλλοντος και χωροταξικά ζητήματα της Περιφέρειας
Αττικής. Σε πολλαπλές περιπτώσεις αποτέλεσε καίριος συμπαραστάτης και αρωγός των Δημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων στην προσπάθειά τους να επιλύσουν σημαντικά  προβλήματα των Δήμων τους στην Περιφέρεια Αττικής.Έχει να επιδείξει ιδιαίτερα σημαντικό κοινωνικό έργο με παρεμβάσεις στην κεντρική εξουσία για την οικονομική ενίσχυση ιδρυμάτων αναξιοπαθούντων κοινωνικών φορέων και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων (σχολεία, βρεφονηπιακούς σταθμούς).

Bιογραφικό : Γεωργία Μαρτίνου γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα.Αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών και εισήχθη 9η στη σχολή Διεθνών κι Ευρωπαϊκών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Σπούδασε Μαθηματικά (BSc) στο Imperial College του Λονδίνου. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές (MSc) σε Information Technology (Πληροφορική) στο University College London (U.C.L.).Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά. Έχει δραστηριοποιηθεί στους χώρους της Πληροφορικής και της Ναυτιλίας.
Το 2010 εξελέγη πρώτη σε ψήφους στο Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και διετέλεσε Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου. Το 2012 εξελέγη για πρώτη φορά Βουλευτής στην Περιφέρεια Αττικής με τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ..

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια