ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΤΑΜΙΟΥ

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ
Όσο θα περνούν οι μέρες και θα πλησιάζουμε στην τελική ευθεία για τις εκλογές, τα κόμματα της εξουσίας θα σκληραίνουν την κριτική τους απέναντι στο «ΠΟΤΑΜΙ» για να συγκρατήσουν όσο το δυνατό περισσότερους ψηφοφόρους στο κομματικό τους μαντρί.
Με την νοοτροπία «ιδιοκτήτη ψηφοφόρων» μας κατηγορούν ως ΜΠΟΜΠΟΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και ότι ο μοναδικός μας στόχος είναι να τους κόψουμε ψήφους.
Είναι τρομερό, αν σκεφτεί κανείς το πόσο απλοϊκά, αφαιρούν από το λαό το δικαίωμα της διαφορετικότητας, το δικαίωμα της άλλης σκέψης.
Το λόγο, να βλέπουμε ως σκεπτόμενοι πολίτες, ότι υπάρχουν διαφορετικές μέθοδοι  που μπορούν να
εφαρμοστούν στα προβλήματα που απασχολούν την χώρα, τον αποκλείουν! Είμαστε οπωσδήποτε διαπλεκόμενοι, γιατί ίσως είναι οι ίδιοι και για αυτό το λόγο δεν μπορούν να πιστέψουν ότι εμείς διαφέρουμε.
Διεκδικούν για τους εαυτούς τους το αλάθητο του «ΠΑΠΑ» και δεν αντέχουν στην κριτική και την έκφραση της άλλης άποψης. Οι αρχηγοί τους, εξαντλούνται σε ατέλειωτους μονολόγους λαϊκίζοντας και πλειοδοτώντας στο χρεωκοπημένο κουφάρι της χώρας, επιδιώκοντας, την υφαρπαγή της ψήφου μας χωρίς να προτείνουν ρεαλιστικές λύσεις στα προβλήματα μας.
Το ΠΟΤΑΜΙ ακούει, συζητά και συν διαμορφώνει πολιτικές και θέσεις μαζί με τους πολίτες που τις προτείνουν. Το ΠΟΤΑΜΙ πιστεύει ότι ο διάλογος θα φέρει τη σύνθεση ιδεών και την παραγωγή πολιτικής προς όφελος των πολιτών. Φιλοδοξία μας είναι να βάλουμε το λιθαράκι που θα βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση. Αυτό είναι το νέο που κομίζει το ΠΟΤΑΜΙ και ο Σταύρος Θεοδωράκης στη πολιτική.
Αγαπητοί μου συμπολίτες,  αφού σας ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία σε εσάς και τις οικογένειες σας, σας προτρέπω, την προεκλογική αυτή περίοδο να μας γνωρίσετε. Να διαβάσετε με προσοχή τις θέσεις μας και να συνταχθείτε με μας. Έτσι, θα κομίσουμε το νέο στην πολιτική ζωή του τόπου και θα αλλάξουμε όλοι μαζί την χώρα, χωρίς να την γκρεμίσουμε.
Βιρβίλης Πέτρος
Συντονιστής διαλόγου ΦΥΛΗΣ

Για το ΠΟΤΑΜΙ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια