Εκδήλωση του Ανδρέα Βασιλάρα με τιμώμενο πρόσωπο τον Γιώργο Πάντζα


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Το Σάββατο 17/1, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην περιφέρεια Αττικής, Γιώργος Πάντζας, παραβρέθηκε σε σειρά εκδηλώσεων που διοργανώθηκαν στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου από οργανώσεις μελών του ΣΥΡΙΖΑ της περιφέρειας Αττικής. Συγκεκριμένα βρέθηκε στις κεντρικές εκδηλώσεις των οργανώσεων σε Μαρκόπουλο, Ωροπό και Παιανία.
Επίσης, έδωσε το ‘’παρών’’, στην παρουσίαση του βιβλίου "ΤΟ ΛΑΥΡΙΟΝ" του Α. Κορδέλλα, στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου, που πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία του εορτασμού των 150 χρόνων από τη δημιουργία του νεότερου Λαυρίου (1865-2015).
Στην συνέχεια, ο Γιώργος Πάντζας παραβρέθηκε στη Χασιά Φυλής, σε εκδήλωση – συνεστίαση που οργάνωσε προς τιμήν του, ο Ανδρέας Βασιλάρας στο χώρο εστίασης «Νταλκαδάκι» που διατηρεί ο ίδιος στην περιοχή. Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά, και για τους δύο, μιας και συνδέονται με μακρά φιλία και κοινούς αγώνες. Στο κάλεσμα του Ανδρέα Βασιλάρα ανταποκρίθηκε πλήθος κόσμου μεταξύ των οποίων ο πρώην Δήμαρχος Φυλής Δημήτρης Μπουραίμης, ο Κώστας Παπαντώνης συντονιστής της Οργάνωσης μελών Φυλής
– Άνω Λιοσίων, η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην περιφέρεια Αττικής Κατερίνα Κάραλη, ο δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Φυλής Θεοδόσης Δρόλιας, εκπρόσωποι από το δίκτυο Αλληλεγγύης, καθώς και πλήθος πολιτών που όλα τα προηγούμενα χρόνια συνδέθηκαν με τον κ. Πάντζα σε κοινούς αγώνες για τα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή.
Ο Γιώργος. Πάντζας, εμφανώς συγκινημένος, αφού ευχαρίστησε τον Ανδρέα Βασιλάρα για την ξεχωριστή βραδιά και όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του, τόνισε ότι το 2015 θα είναι μια χρονιά ελπίδας και προοπτικής. Για τους νέους, για τους εργαζόμενους που σήμερα αμείβονται με μισθούς πείνας, για τους συνταξιούχους που δεν έχουν να πάρουν φάρμακα, για την κοινωνία αλλά και τη χώρα στο σύνολό της, που τα τελευταία χρόνια βίωσε όλα τα δεινά των μνημονιακών συγκυβερνήσεων. Ανέφερε μάλιστα ότι τα μηνύματα από όλα τα ‘’μέτωπα’’ είναι αισιόδοξα και κάνουν λόγο για μεγάλη νίκη και αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ το βράδυ της 25ης του Γενάρη. Πρόσθεσε δε, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα εφαρμόσει το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, όπως ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο του Αλέξη Τσίπρα,  ανεξάρτητα από την πορεία των διαπραγματεύσεων με τους ευρωπαίους εταίρους της χώρας. Επιπλέον, επεσήμανε την μοναδική και ιστορική ευκαιρία που έχει ο λαός να στείλει στον αγύριστο τα δύο μεγάλα κόμματα που κυβέρνησαν και τελικά χρεοκόπησαν τη χώρα. Μία επιλογή του ελληνικού λαού που με βεβαιότητα θα φανεί στις κάλπες, όπως πρόσθεσε.              

Γιώργος Πάντζας

Υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Περιφέρειας Αττικής

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια