Κόντρα Χρυσής Αυγής- ΚΚΕ στο Μενίδι

ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΣΕ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΣΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ – ΕΦΥΓΑΝ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ


Μία εβδομάδα πριν τις εκλογές, το Σύστημα, που ψυχορραγεί, έστειλε τα παρακρατικά δεκανίκια του Σαμαρά, τα συντρόφια του ΚΚΕ, να προσπαθήσουν να κάνουν αυτό που τελικά είναι ακατόρθωτο: να λυγίσουν τη Χρυσή Αυγή. Ενώ διεξαγόταν μια νόμιμη πολιτική δράση, στην προσπάθεια μας να σπάσουμε τη συνωμοσία της σιωπής, κάποια δειλά ανθρωπάκια επιτέθηκαν σε συναγωνιστή που βρισκόταν λίγο πιο μακριά από τους υπολοίπους.

Θα έπρεπε να ξέρουν πως μετά από 2 δολοφονίες, τον παράνομο εγκλεισμό του Αρχηγού και των συναγωνιστών μας εδώ και 16 μήνες, τις δεκάδες δολοφονικές επιθέσεις από τα παρακρατικά καθάρματα εναντίον γραφείων του Κινήματος και εναντίον μελών και στελεχών, το μόνο που καταφέρνουν είναι να χαλυβδώνουν ακόμη περισσότερο την Πίστη μας προς τις Ιδέες μας, μια Πίστη την οποία όλοι εμείς, οι Χρυσαυγίτες, θα την υπερασπιζόμαστε μέχρι τέλους.

Επιφυλασσόμαστε να ασκήσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμα μας και δίνουμε και μια υπόσχεση:

Οι Αχαρνές ήταν, είναι και θα παραμείνουν Εθνικιστικές. Ακλόνητο προπύργιο της Εθνικιστικής Ιδέας και του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή.

Νικόλαος Λεμοντζής
Γραμματέας Τ.Ο. Άνω Λιοσίων- Αχαρνών

Επίθεση της Χρυσής Αυγής σε υποψήφιο κομμουνιστή βουλευτή στο Μενίδι καταγγέλλει το ΚΚΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Οι φασίστες της Χρυσής Αυγής για άλλη μια φορά αποκαλύπτουν το δολοφονικό τους πρόσωπο στο Μενίδι.
Σήμερα επιτέθηκαν και χτύπησαν συνεργείο του κόμματος που έκανε περιοδεία με υποψήφιο Βουλευτή γιατί διαμαρτυρήθηκε επειδή οι φασίστες της ΧΑ κατέστρεφαν αφίσες του ΚΚΕ.
Με την πράξη τους αυτή, για άλλη μια φορά, αποδεικνύουν ότι είναι εχθροί του λαού, υπηρέτες των αφεντικών.
Εχθρός τους είναι το εργατικό λαϊκό κίνημα και το ΚΚΕ.
Καλούμε την εργατιά και τα άλλα φτωχά λαϊκά στρώματα να απομονώσουν την εγκληματική, φασιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.
Να απαντήσουν αποφασιστικά ενισχύοντας το ΚΚΕ στις επικείμενες εκλογές. Να δώσουν τη μάχη της ανασύνταξης του κινήματος.
Μόνο ένα ισχυρό ΚΚΕ μπορεί να αντιμετωπίσει τους φασίστες.

ΚΚΕ ΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ
ΔΥΝΑΤΗ ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ



Κομματικές Οργανώσεις Μενιδίου του ΚΚΕ
Μενίδι, 17/1/2015

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια