Nικηφόρος Σ. Δαδάνης: Η απάντηση του Γ.Γ αποκεντρωμένης Διοίκησης στην Ρένα Δούρου


Απάντηση στην περιφερειάρχη Αττικής από τον γ.γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής

Η απόφαση των δύο γγ Αποκεντρωμένης Διοίκησης (Πελοποννήσου και Αττικής) να μεταφερθούν 4.000 τόνοι απορριμμάτων από την Τρίπολη στη Φυλή «έρχεται να καλύψει ολιγωρίες και αδυναμίες στη διαχείριση των απορριμμάτων από τους αιρετούς εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης που επί χρόνια δεν έχουν αντιμετωπίσει το πρόβλημα» σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο γγ Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Μανώλης Αγγελάκας.

Ο κ. Αγγελάκας στην ανακοίνωσή του, που έρχεται ως απάντηση στον σχολιασμό της Περιφερειακής Αρχής Αττικής, ότι η απόφαση συνιστά «πραξικοπηματική» κίνηση των δύο γγ Αποκεντρωμένης Διοίκησης, αφού ο ΕΔΣΝΑ είναι το μόνο αρμόδιο όργανο να προχωρήσει σε μια τέτοια απόφαση, σημειώνει ότι η απόφαση ελήφθη προκειμένου να αντιμετωπισθεί το οξύτατο πρόβλημα της μη αποκομιδής απορριμμάτων από τον δήμο Τρίπολης, ώστε να αποφευχθούν προβλήματα δημόσιας υγείας.

Αναφερόμενος προσωπικά στην περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, της καταλογίζει «προσβλητικά» για το πρόσωπό του σχόλια, σημειώνοντας ότι όλοι οι γενικοί γραμματείς της κυβέρνησης διορίζονται από την κυβέρνηση και ότι «θα είχε ενδιαφέρον να εξετάσουμε την επαγγελματική σταδιοδρομία και των δυο μας, ώστε να βγουν συμπεράσματα». Και καταλήγει: «Καλόν είναι η κυρία Δούρου να γνωστοποιήσει επιτέλους το πρόγραμμά της για τη διαχείριση των απορριμμάτων της Αττικής, προτού "πνίξουν" την Περιφέρειά μας».
πηγή:http://dadanis.blogspot.gr/2015/01/blog-post_64.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια