Θέμα μείωσης του προσωπικού του Δήμου Φυλής κατά 30-40%΄;;;


Στην αιφνιδιαστική επισήμανση ότι τα έσοδα του δήμου Φυλής ενδέχεται να μειωθούν αισθητά από τον Ιούνιο, καθώς τώρα θα πάρει την τελευταία χρωστούμενη δόση των αντισταθμιστικών και στην έμμεση πλην σαφή αναφορά του για μείωση του προσωπικού, προχώρησε ενώπιον του σωματείου εργαζομένων, ο δήμαρχος Χρήστος Παππούς. Ήδη έχει καθυστερήσει η καταβολή της μισθοδοσίας τους, για την οποία πάντως ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και θα καταβληθεί κανονικά.
Δεν έχει περάσει μεγάλο διάστημα από τότε που ο κ. Παππούς διαβεβαίωνε τους εργαζομένους ότι, όσο ο ίδιος είναι δήμαρχος, δε θα φύγει κανείς εργαζόμενος και η μισθοδοσία τους είναι απολύτως εξασφαλισμένη. Σήμερα, και ενώ το σωματείο τον επισκέφθηκε προκειμένου να ενημερωθεί για τους λόγους καθυστέρησης στην
καταβολή της μισθοδοσίας τους, ξαφνικά έθεσε θέμα μείωσης του προσωπικού, αρχικά μέσω ενδοδημοτικής κινητικότητας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμαρχος Φυλής τους ξεκαθάρισε ότι ο δήμος θα πάρει τώρα από τον ΕΔΣΝΑ το υπόλοιπο των χρημάτων που απομένουν, τα οποία φτάνουν για 4 μήνες ακόμα και μετά ενδεχομένως να υπάρξει πρόβλημα. Τους προέτρεψε μάλιστα να εκμεταλλευτούν την κινητικότητα και να προσπαθήσουν να φύγουν ενώ εμμέσως πλην σαφώς έκανε λόγο για μείωση του προσωπικού κατά 30 με 40%.
Πηγές του σωματείου εργαζομένων κάνουν λόγο για προσπάθεια κινδυνολογίας που εμπεριέχει άλλα 

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΠΟΛΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΔΣΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή