«Λιόσης...Στον αστερισμό της κωλοτούμπας»


''Παραπολιτικής το Ανάγνωσμα''

Αν μπορούσαμε να συνοψίσουμε σε μία φράση όσα συμβαίνουν στα άνω Λιόσια, θα λέγαμε ότι γίνεται της κωλοτούμπας το κάγκελο, με τον πρώην Αντιδήμαρχο Νίκο Λιόση να κάνει την μεγάλη διαφορά! Ο συγκεκριμένος ξεπέρασε στην κωλοτούμπα και τους πολιτικούς της κεντρικής σκηνής!
Τώρα, κατηγορεί τον Μπουραϊμη, ενώ πριν τον «έγλυφε» ασυστόλως δια του τύπου και για του λόγου το αληθές, διαβάστε παρακάτω τι είχε δηλώσει λίγο πριν τις εκλογές:


“Χρειάζονται ικανοί και έμπειροι άνθρωποι όπως ο Δημήτρης ο Μπουραΐμης, ο Δήμαρχος μας. Μόνο με όραμα, μεθοδικότητα και σχεδιασμό, στοιχεία που διαθέτει ο κ. Μπουραΐμης, θα πάμε μπροστά.
Με αυτές τις σκέψεις πολιτεύομαι και θα διεκδικήσω την ψήφο των συμπολιτών μου. Με αυτές τις σκέψεις στηρίζω τον Δημήτρη Μπουραΐμη και δεν μου επιτρέπετε να κάνω κάτι διαφορετικό σ’ αυτήν την κρίσιμη καμπή για τον Δήμο Φυλής, γιατί στηρίζοντας τον, στηρίζω τον τόπο μας. Έναν τόπο, του οποίου, άλλωστε, του οφείλουμε πολλά.” Νίκος Λιόσης: Οφείλουμε πολλά σε αυτόν τον τόπο
πηγή:http://ilionvoice.gr/

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Δεν έχεις άδικο ως προς τα σχόλια αλλά δεν είναι και ο μοναδικός !! Λίγο πολύ οι πολιτικοί της περιοχής μας είναι έτσι... από κωλοτούμπες άλλο τίποτα... Να θυμήσω τι έλεγε και ο Σάββας Σάββας για τον Παππού και στον 2ο γύρο αγκαλιές και φιλιά; Έτσι είναι οι πολιτικοί. Λένε και ξελένε. Το θέμα είναι ο κόσμος τι ψηφίζει τελικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ ο Μπουραίμης ήθελε να είναι υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ !! Θέλετε και άλλη κωλοτούμπα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή