«Πελάτες» με την απειλή σιδερένιου λοστού λήστεψαν οδηγό ταξί.

Τέσσερις εισβολές σε σπίτια, τρεις ληστείες σε οδηγούς ταξί από δήθεν «πελάτες» και εννέα ληστείες του δρόμου καταγράφηκαν το προηγούμενο 48ωρο σε Αττικής και επαρχία.
Εισβολές σε σπίτια
Στην Καλλιθέα, τέσσερις άγνωστοι εισέβαλαν σε διαμέρισμα 2ου ορόφου, στο οποίο έμενε ένας 41χρονος από το Ιράν, από τον οποίο απέσπασαν λίγα χρήματα, μία τηλεόραση και προσωπικά του έγγραφα. Στο Αιγάλεω, επίσης τέσσερα άτομα, μπήκαν στο σπίτι 83χρονης, από την οποία απέσπασαν διάφορα τιμαλφή. Στην Πάτρα, δύο δράστες εισέβαλαν σε μονοκατοικία 51χρονου, τον τραυμάτισαν στο πρόσωπο, άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και κοσμήματα μικρής αξίας. Το θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για την παροχή
πρώτων βοηθειών. Αντίστοιχη εισβολή έγινε σε σπίτι 77χρονου στην Καλλιθέα με τους δύο δράστες να φεύγουν χωρίς να αφαιρέσουν κάτι.
Λήστεψαν οδηγούς και ταξιτζήδες
Στη Ν. Φιλαδέλφεια, τρεις άγνωστοι επιβιβάστηκαν ως επιβάτες, σε ταξί,  από την Πλ. Αγ. Ανάργυρων στην Ν. Φιλαδέλφεια. Με την απειλή μαχαιριού ακινητοποίησαν τον οδηγό και άρπαξαν ένα tablet, ένα κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό. Στα Άνω Λιόσια,δύο άγνωστοι πάλι ως «πελάτες» μπήκαν σε ταξί από την Ν. Ιωνία και όταν έφθασαν στα Άνω Λιόσια, με την απειλή  σιδερένιου λοστού, απέσπασαν, από τον 54χρονο οδηγό, χρηματικό ποσό και τα κλειδιά του οχήματος.  Στην Μεταμόρφωση, άγνωστος προσποιούμενος τον πελάτη, επιβιβάστηκε σε ταξί και με την απειλή χρήσης βίας, απέσπασε από τον οδηγό, χρηματικό ποσό.
Στον παράδρομο της Αττικής Οδού, τέσσερις  άγνωστοι Ρομά,στάθηκαν κατά μήκος του δρόμου, ακινητοποίησαν φορτηγό εταιρείας που οδηγούσε 41χρονος και με την απειλή μαχαιριού του άρπαξαν χρήματα. Στην οδό Καποδιστρίου στον Ασπρόπυργο, τρεις άγνωστοι προσέγγισαν περίπτερο, με την απειλή όπλου ανάγκασαν τον ιδιοκτήτη να βγει από αυτό, και στη συνέχεια άρπαξαν χρήματα και... τσιγάρα. Στην επαρχιακή οδό Παραλίας-Ολυμπιακής στην Ακτή Πιερίας, δύο άγνωστοι προσέγγισαν αυτοκίνητο στο οποίο βρισκόταν ένα ζευγάρι. Με τη βία τους έβγαλαν έξω, και στη συνέχεια απέσπασαν τα κινητά τους τηλέφωνα και το αυτοκίνητό τους. ΣτηΘεσσαλονίκη, τρεις άγνωστοι επιτέθηκαν σε ηλικιωμένο, έξω από το σπίτι του, και του άρπαξαν χρήματα και δύο κινητά τηλέφωνα. ΣταΙωάννινα, δύο άγνωστοι επιτέθηκαν σε 32χρονο από τον οποίο με την απειλή’ μαχαιριού άρπαξαν το τσαντάκι του με χρήματα και έγγραφα. Στην Αθήνα, δύο άγνωστοι επιτέθηκαν και απέσπασαν χρήματα από έναν 32χρονο άνδρα από το Ιράκ.
Στο Μιντιλόγλι Πατρών, άγνωστο εισέβαλε σε φαρμακείο, ακινητοποίησε με μαχαίρι την 41χρονη υπάλληλο και της απέσπασε 170 ευρώ. Στα Άνω Λιόσια, δύο άγνωστοι επιτέθηκαν σε 47χρονο από τον οποίο απέσπασαν χρήματα και προσωπικά του έγγραφα. Στις Σέρρες, άγνωστος προσποιούμενος τον υπάλληλο της ΔΕΗ,  εξαπάτησε 76χρονη και της απέσπασε χρήματα και δύο χρυσά δαχτυλίδια...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια