Πολιτικές σκοπιμότητες καταστρέφουν την παιδική χαρά στο Πάρκο Πόλης.

 Οκτώβριος του 2010 όταν με λαμπρότητα έγιναν τα εγκαίνια στην μεγαλύτερη παιδική χαρά της Αττικής στο Πάρκο Πόλης.
  Από την πρώτη στιγμή έγινε ένας χώρος γεμάτος παιδικά χαμόγελα για να ευχαριστηθούν τις ηλιόλουστες μέρες  και να χαλαρώσουν οι γονείς τους. Εκτός από τις κλασικές κούνιες τα παιδιά χοροπηδούσαν στο τραμπολίνο ή έκαναν βόλτες με το τραινάκι και οι συνοδοί να απολαύσουν το καφέ τους κάτω από σκιερά κιόσκια από το κυλικείο που λειτουργούσε εκεί.



Σήμερα ο χώρος αυτός έχει εγκαταλειφθεί στη μοίρα του. Στοιχειώδης πλέον καθαρισμός  της παιδικής χαράς με αρκετά "σύνεργα" παραβατικότητας  να βρίσκονται πεταμένα στο χώρο . Με πολλούς κινδύνους
ατυχήματος ειδικά στο σημείο που λειτουργούσαν το τραμπολίνο και το τρενάκι.  Με τους  γονείς να διαμαρτύρονται συνεχώς για την ελλιπή φύλαξη του χώρου που αφήνει τις διάφορες παραβατικές ομάδες να καταστρέφουν τη δημοτική περιουσία μέρα μεσημέρι.Ο χώρος που ήταν το κυλικείο φιλοξενεί πλέον πολιτικές σκοπιμότητες και το θυμούνται κάθε εκλογική περίοδο (20/12/10 λίγο πριν παραδώσει ο Παππούς στον Μπουραΐμη , 11/4/14 λίγο πριν τις τελευταίες δημοτικές εκλογές και έκτοτε στις καλένδες) .
Η προστασία , η φροντίδα και ο φωτισμός που υπήρχε από την επιχείρηση που λειτουργούσε  εκεί δεν υπάρχει πια με αποτέλεσμα με το που πέφτει το σκοτάδι να γίνεται χώρος παραβατικότητας  και όχι μόνο. Οι συνοδοί αποφεύγουν να πηγαίνουν τα παιδιά τους εκεί μιας και για ένα μπουκάλι νερό θα πρέπει να διασχίσουν την επικίνδυνη διασταύρωση ή να περπατήσουν εκατοντάδες μέτρα για να φτάσουν στην καφετέρια που λειτουργεί στην άλλη άκρη του πάρκου.

Κρίμα όμως γιατί ήταν ένας υπέροχος τόπος χαλάρωσης και ηρεμίας για μικρούς και μεγάλους.

 Προτίθεται άραγε  η νέα διοίκηση Παππού :
 Να υπερασπιστεί το 1  από τα 79 έργα της προηγούμενης θητεία της ;;;;
 Θα αφήσει τις παραβατικές ομάδες ομάδες να καταστρέφουν τη δημοτική περιουσία;;;
 Θα αφήσει άραγε να λειτουργήσει το κυλικείο που θα έλυνε αρκετά από τα προβλήματα;;;
 ή εμποδίζει "κάτι" τις δημοτικές αρχές να κάνουν  αυτά που αποφασίζουν;;;


Παραπονιάρης. 


Δημοσίευση σχολίου

21 Σχόλια

  1. Θυμίζω πως απλά δεν είχε άδεια λειτουργίας το κυλικείο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν εισαι δικαιος δημαρχε κλειστα ολα οσα δεν εχουν αδεια.ειναι πολλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε ανωνυμε οσα θελουν κλεινουν!!!απλα καποιους ανθρωπους τους καλυπτουν και χωρις αδεια.αυτοι ειναι δικοι τους.

      Διαγραφή
  3. Ποιος εχει αδεια απο κει;κανενας.Γιατι κλεισαν μονο το συγκεκριμενο κυλικειο που εξυπηρετουσε τα παιδια πανω απο ολα.κριμα γιατι αλλοι διοιηκουν το δημο μας και οχι ο δημαρχος.μια ωραια παιδ.χαρα την αφησαν στο ελεος της βρωμιας.ολα κατεστραμενα.συμφεροντα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρέπει να κλείσουν οσα δέν έχουν άδεια... Περνάμε το δρόμο για να πάρουμε απέναντι νερό πατατακια με κίνδυνο την ζωή μας κ των παιδιών μας στην κατεστραμμένη παιδική χαρά .....έλεος σε καμμία πόλη δεν γίνεται αυτό μόνο στα άνω Λιόσια ...εξυπηρετούν τους δικους τους για να ήταν τα δικά τους παιδιά!!!!!!!! Μονο να στήνονται για φωτογράφηση κ όλα καλά........ Ντροπή κ ξανά ντροπή τους ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακριβως.Στα ανω λιοσια γινονται τα παντα.Ειναι μαγκες.Για να ερθει κανενας Εισαγγελεας για ελεγχο και θα δεις πως θα κλεισουν ολα.Ρισκαρουν τις ζωες των παιδιων μας.Καλα ρε παιδια ο Δημαρχος που ειναι;βρισκετε εδω;η μενει αλλου;Δεν τα βλεπει;Τα καναλια παιδια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οτι και να λετε τα λογια σας χανετε.Κατηγορουσαν τον πρωην Δημαρχο αλλα αυτοι ανεβηκαν για εκδικηση.Ανθρωποι χωρις συνειδηση.Εχουν χωρισει τα λιοσια σε δυο στρατοπαιδα..Μια χαρα περνανε αυτοι!!!Οσο για την παιδ.χαρα αυτοι την φτιαξαν αλλοι την πληρωσαν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γνωρίζετε ότι τα περισσότερα κυλικεία των σχολείων της πόλης μας είναι παράνομα;....άς αφήσουν λοιπόν τις δικαιολογίες και άς αφήσουν την κυρία να εργασθεί και να δώσει και πάλι ζωή στην παιδική χαρά!!!...θα συμβούλευα δε την κυρία που έχει χάσει την εργασία της εξαιτίας των πρώην και των νύν κομλεξικών πολιτικών της πόλης μας να προσφύγει στην δικαιοσύνη και να τους πάρει και τα σώβρακα....αυτοί ξέρουν να νοικιάζουν τα κτήριά τους στους Βερόπουλους για να περνούν μιά χαρά...φτάνει όμως είναι ανήθικο να αδικούν πολίτες τις πόλης μας όπως την συγκεκριμένη κυρία!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η συγκεκριμενη κοπελλα επειδη τη γνωριζω την εχουνε τρελλανει στα ψεμματα.Ντροπη τους!!!Ολα εδω πληρωνονται ομως.Να δουλεψει θελει η κοπελλα οχι να κλεψει!!!!!!!!!!!!.την ειχε πεντακαθαρη την παιδικη χαρα.και τωρα βρωμαει!!!!αισχος τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δήμαρχος δεν υπάρχει ....είναι απλώς μια γλάστρα του δήμου.. Άλλος διοικη τον δήμο.... Ο άλλος ο γέρος που πάει κ στήνεται στην εκκλησία μπροστά στους ψάλτες τι σου λέει..... Τόσες αδικίες έχει κανει τώρα θυμήθηκε την εκκλησία??? Ντροπή του δεν χόρτασε λεφτά δεν χόρτασε απο εκδίκηση???? Δεν σωνεσαι άνθρωπε να πηγαίνεις στην εκκλησία εχεις πολλα να δεις ακόμα.... Δεν έχει η ωρα σου ,έχουν να δουν τα ματια σου σε ξέρουν Κάλα τα Λιόσια τι κουμάσι είσαι, για να μην πω κάτι άλλο........ Όσο για το κυλικείο φιλε ανωνυμε πρεπει να μαζευτουμε οι γονείς κ να κάνουμε καταγγελία για να προστατευσουμε τα παιδιά μας εκδικουνται αυτοι κ εμείς θα πραξουμε αναλογος κ αυτούς που αναφέρω αξία τους δίνω...... Ενα πραγμα θα τους πω ....υπάρχει ΘΕΟΣ!!!!!! Η ΑΔΙΚΙΑ ΔΕΝ ΕΥΛΟΓΕΙΤΑΙ!!!!!! Εδώ σε αυτήν τη ζωή θα τα Πληρώστε ΟΛΑΑΑΑΑ!!!!!!! Αργεί άλλα δεν ΛΗΣΜΟΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ..... Εκδικειση στη εκδικειση το πάνε .....ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οπου κρατατε μεγάλα λόγια υπάρχει μεγάλη απογοήτευση..........Πάνε σετ!!!!!!!! Αφιερωμένο στους διοικούντες......... Όλοι οι γονείς μαζί για τα παιδιά μας!!!!!!!! Απο αύριο να αναλάβουν τις ευθύνες τους γιατί παιδικη χάρα!!!!!!! Όλοι οι γονείς στο δημαρχείο!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φιλοι ανωνυμοι ειμαι μητερα δυο παιδιων.παω συχνα τα παιδια μου εκει.πολλες φορες μας εχουν κλεψει τα γυφτακια ορμουν με μανια πανω στα παιδια μας για να κανουν κουνια η οτιδηποτε αλλο.οταν νυχτωνει φευγουμε αρον αρον γιατι στηνουν καρτερι.που ειναι ενας υπευθυνος φυλακας δημαρχε να προστατεψει τα παιδια μας.κανεις δεν υπαρχει...αν δεν σας νοιαζουν τα παιδια μας νοιαζουν εμας.Αν δεν μπορειτε να τα προατατευετε κλειστε την.ξερετε ποσα παιδια εχουν χτυπησει και δεν υπαρχει πρωτες βοηθειες εκει;Απων οι παντες.Ντροπη σας να κοιτατε μονο τους διοιηκουντες οι αλλοι δημοτες δεν αξιζουν για σας;Σας ψηφισανε Δημαρχε και ησασταν και ειστε μονο λογια!!!!!Περναει ο καιρος πιστεψτε με...Μην αδικειτε τον κοσμο Δημαρχε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλά του τα γράφεις φίλος η φιλη..... Ωραίο το σχολειό σου......ο ανύπαρκτος δήμαρχος!!!!!!!! Του ταιριάζει .....δεν πειράζει κοντεύει ο καιρός...... Η αδικία είναι το χειρότερο, κ ξερετε πως πληρώνεται???????? Σου δίνει μια ο ΘΕΟΥΛΗΣ και απο τα ψηλά σε στέλνει στα χαμηλά,ανώμαλη προσγείωση!!!!!!!! Ο γέρος να δείτε τι θα πάθει που είναι ξαφνικα ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ποιος ειναι ο Γερος ρε παιδια;Τι ειναι αυτος;το διαβασα και πιο πανω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ποιός είναι ο γέρος??????? Ο ψηλός ο γκριζομαλλης που παρκάρει στην κεντρικη πλατεία όπου γουσταρει με το μπλε τζιπ .....δηλαδή πήραμε το δήμο ολα τα Λιόσια δικά του....γ..... .ε κ δερνουμε...... Αυτος απο τις αδικίες που έχει κάνει θα δει πραγματα που ουτε τα φαντάζεται.... ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΛΑΣΗσε αυτήν τη ν ζωή θα πληρώσει για τις αδικίες και τους εκβιασμούς που κανει στο κόσμο κ μου το παιζει κ της εκκλησίας....... Κανεις δεν μένει ατημωρητος!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αμα βλεπεις ανθρωπους 80 χρονων να κανουν κακο στους συνανθρωπους τους σε τετοια ηλικια ειναι για λυπηση!!!! Το θεμα ειναι γιατι ο Δημαρχος το επιτρεπει;κριμα γιατι μενω στα Λιοσια και εχουν ισοπεδωσει τα παντα.εχω κανει τοσες αιτησεις για δουλεια με μορια και ποτε δεν με πηραν.ολο οι ιδιοι και ιδιοι.εμεις φταιμε που τους ψηφιζουμε.Δρομο ολοι τους!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παιδια το play park με τη αδεια δουλευει;το εχετε ψαξει;το κολυμβητηριο;τα κυλικεια στα σχολεια;τι να λεμε τωρα!!!!!οτι θελουν κανουν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ολη η παιδικη χαρα δεν εχει εγκριση απο ελλοτ ουτε μπορει να παρει καποια στιγμη θα κλεισει και συντομα οποτε μην αγχωνεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μην. Κοροιδευετε τον κοσμο.τι σχεση εχει η ελοτ με την αδεια.αλλο ειναι το προβλημα.και αφου θα την κλεισουν γιατι ακομη ειναι ανοιχτη!!! Τι περιμενουν να σκοτωθει κανενα παιδι;η μηπως μονο αυτη εχει προβλημα;τα πιο παρακατω τους διαφευγουν;οι παρατυπιες μεσα στο κεντρο και αυτες τους διαφευγουν;Ας αφησουν λοιπον τις μαγκιες και να ειναι δικαιοι με ολους!!!! Εμεις δεν αγχωνομαστε εσεις θα εχετε το προβλημα αν παθει κατι καποιο παιδι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εσυ ανωνυμε εμας του γονείς μας περνάς για ηλιθιους????? Την ποιστοποιηση την έχει ο Δήμαρχος στα χέρια του, γιατί δεν την εμφανίζει??? Κ αν κλείσει η παιδικη χαρά θα κλείσει κ το κολυμβητήριο κ το play park ....... Με ολα αυτά που λες πρέπει να την κλείσουν........ Ποτε θα γίνει περιμένουν να πεσει κάποιο παιδί κ να σκοτωθεί ???? Φίδι που τους έφαγε!!!!!! Αύτη η διοίκηση βρίσκει παντα λύσεις άλλα ποτε δεν τις κάνει..... Μονο λογια λογια κ απο πράξεις τίποτα!!!!! Θα κάνουμε καταγγελία στον εισαγγελέα εμείς οι γονείς ...οποτε μην αγχωνεσαι καθόλου !!!!!! Εμείς δεν αρκουμαστε στα λογια ....θα πραγματοποιηθουν μεγάλε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή