Η Επιτροπή Αγώνα Φυλής στην Επιτροπή Αναφορών της Ε.Ε. για το ΧΥΤΑ Φυλής

Αγαπητέ κύριε Μαρμάρου
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ατύπως ότι η ανωτέρω αναφορά σας (η οποία αφορά το ΧΥΤΑ Φυλής) θα συζητηθεί το απόγευμα της Πέμπτης 16 Απριλίου 2015 (περίπου ώρα 17.00) στη συνεδρίαση της Επιτροπής Αναφορών.
Η συζήτηση θα γίνει στα πλαίσια γενικότερης συζήτησης για την εφαρμογή των συστάσεων που περιλαμβάνονταν στην έκθεση που συνέταξε η Επιτροπή Αναφορών μετά την επίσκεψη των μελών της το Σεπτέμβριο του 2013 και την οποία σας έχουμε αποστείλει ταχυδρομικά.

Θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι η αναφορά σας έχει περιληφθεί στο σχέδιο ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης της Επιτροπής Αναφορών που θα πραγματοποιηθεί στις 16.04.2015 στις Βρυξέλλες. Η εξέτασή της έχει προγραμματιστεί για 17:15.

Εάν, ωστόσο, επιθυμείτε να συμμετάσχετε στη συνεδρίαση, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε το
αργότερο έως 09.04.2015, κατά προτίμηση απαντώντας στο ηλεκτρονικό αυτό μήνυμα, αναφέροντας το όνομα, την ημερομηνία γέννησής σας και την ιθαγένεια καθώς και τον αριθμό του εγγράφου αναγνώρισης της ταυτότητάς σας (διαβατήριο, άδεια οδήγησης, δελτίο ταυτότητας κλπ.) τα οποία θα κληθείτε να επιδείξετε κατά την παραλαβή της κάρτας εισόδου σας στα κτίρια του Κοινοβουλίου.

Η συνεδρίαση θα διεξαχθεί στο κτίριο Altiero Spinelli του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (οδός Wiertz 60 1047 Βρυξέλλες), στην αίθουσα ASP A1G-3. Το προσωπικό μας θα σας υποδεχθεί στις 16:45 στην είσοδο του κτιρίου Altiero Spinelli στην Agora Simone Veil (στον πεζόδρομο) που βρίσκεται δίπλα στην Place du  Luxembourg (βλέπε συνημμένο χάρτη). Παρακαλείσθε να βρίσκεσθε εκεί εγκαίρως.

Μετά την εισαγωγή στην αναφορά σας από τον πρόεδρο, μπορείτε, εφόσον επιθυμείτε, μετά από ειδική άδεια της επιτροπής, να προβείτε σε μια σύντομη δήλωση διάρκειας πέντε λεπτών κατ’ ανώτατο όριο. Στην περίπτωση αυτή θα ήταν σκόπιμο να παράσχετε εκ των προτέρων το κείμενο της δήλωσής σας στη Γραμματεία της επιτροπής προκειμένου να διανεμηθεί στους διερμηνείς. Κατόπιν, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα κληθεί να προβεί σε μια προφορική ενημέρωση. Τα μέλη θα είναι τότε σε θέση να πραγματοποιήσουν συζήτηση σχετικά με την αναφορά σας.

Παρακαλείσθε να ενημερώσετε τη Γραμματεία το ταχύτερο δυνατόν εάν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε μια παρουσίαση με το σύστημα power-point ή κάποια άλλη μορφή προβολής εικόνων.

Παρακαλώ σημειώστε ότι μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε μετάδοση των διαδικασιών της επιτροπής μέσω Διαδικτύου (webcast) στον ακόλουθο σύνδεσμο:
http://www.europarl.europa.eu/activities/committees/homeCom.do?language=EN&body=PETIείτε ζωντανά είτε σε μαγνητοσκόπηση την επόμενη ημέρα.

Κάθε περαιτέρω ανταλλαγή επιστολών πρέπει να πραγματοποιείται με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος.
Με εκτίμηση,



Η Γραμματεία
Επιτροπής Αναφορών

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια