Διακήρυξη ΔΑΣ ΟΤΑ για εκλογές αντιπροσώπων ΠΟΕΟΤΑ 2/4/2015

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ                      
                           ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
      ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ

                       
ΠΕΜΠΤΗ  2  ΑΠΡΙΛΗ

ΕΚΛΟΓΕΣ  ΓΙΑ  ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ  ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΠΟΕ - ΟΤΑ

Συνάδελφε -Συναδέλφισσα
               Την Πέμπτη 2 Απρίλη γίνονται και στο σωματείο μας οι εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων για την Ομοσπονδία του κλάδου .
Χρειάζεται αφ ενός μαζική συμμετοχή και αφετέρου να εκλεγούν αντιπρόσωποι :
·        Που πραγματικά όλα αυτά τα χρόνια αταλάντευτα αντιπάλεψαν την αντιλαϊκή αντεργατική πολιτική των κυβερνήσεων ενάντια στο σύνολο των
εργαζόμενων .
·        Που πρωτοστάτησαν σε κάθε μικρό ή μεγάλο αγώνα του κλάδου τόσο σε τοπικό όσο και κεντρικό επίπεδο .
·        Που άσκησαν φανερά κριτική στην στάση της ομοσπονδίας.
·        Που παλεύουν για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους τους εργαζόμενους , για μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων χωρίς όρους και προϋποθέσεις.
·        Που δεν αποκλείουν τους συμβασιούχους από τις εκλογές της ΠΟΕ-ΟΤΑ.
·        Που απαιτούν να μην γίνει καμία ιδιωτικοποίηση δραστηριοτήτων των δήμων.
·        Που λένε όχι και αγωνίζονται ενάντια στις ΣΔΙΤ , τις ΜΚΟ , τις ΚΟΙΝΣΕΠ.  
·        Που λένε όχι στην υποχρηματοδότηση ή την κατάργηση της κρατικής χρηματοδότησης προς τους δήμους και την επιπλέον φορολόγηση των πολιτών.
                   Βέβαια δεν είναι κακό να θυμόμαστε και τις μεθοδεύσεις  της προηγούμενης διοίκησης του σωματείου ώστε να μη συμμετέχουμε στο τελευταίο συνέδριο της ομοσπονδίας και είναι ενθαρρυντικό το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων που ήταν στην ΓΣ της 20-3-2015 απομόνωσε την προσπάθεια του πρώην προέδρου του σωματείου να σαμποτάρει και πάλι τις εκλογές .  Περιμέναμε σαφή τοποθέτηση και από της άλες παρατάξεις , αλλά επί της ουσίας τίποτα δεν ακούσαμε.
Συνάδελφοι:
               Το λίγο αυτό χρονικό διάστημα που η ΔΑΣ έχει την κύρια ευθύνη για την λειτουργία του σωματείου είναι αρκετό για να μας κρίνετε και πραγματικά να μας επισημάνετε τις αδυναμίες – καθυστερήσεις που και εμείς οι ίδιοι εντοπίζουμε και προσπαθούμε να ξεπεράσουμε σε συνεργασία με το σύνολο των εργαζόμενων , αλλά και να εκφράσετε  με διάφορους τρόπους την θετική σας γνώμη.                                             .                                         Η αλλαγή του κλίματος και του τρόπου δράσης του σωματείου είναι φανερή παρόλα τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίσαμε ( μισθοδοσία – αξιολόγηση – διαθεσιμότητα κλπ ) καθώς και τα νέα δεδομένα ( αλλαγή διοίκησης στο δήμο ). 
Την εμπιστοσύνη σας αυτή
ζητάμε να την εκφράσετε με την συμμετοχή και
 την ψήφο σας στο ψηφοδέλτιο της ΔΑΣ
στις εκλογές της 2 ΑΠΡΙΛΗ .
                   Οι αντιπρόσωποι της ΔΑΣ θα είναι η πραγματική φωνή των εργαζόμενων τόσο στο συνέδριο όσο και στους καθημερινούς αγώνες  για άμεσα μέτρα ανακούφισης , για επιστροφή όλων των απωλειών μας .

ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ – ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΑΠΑΤΗ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΙΛΟΛΑΪΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ – ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ  ΔΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια