Πασχαλινό τραπέζι του Δήμου Φυλής (ΚΕΔΗΦ) στους 245 δικαιούχους του Κοινωνικού Μαγειρείου


Ανακούφιση και χαρά, στις άπορες οικογένειες που σιτίζονται από την Κοινωφελή Επιχείρηση (ΚΕΔΗΦ) του Δήμου Φυλής, έδωσε τη Μ. Πέμπτη, 9 Απριλίου 2015, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΦ Γκίκας Χειλαδάκης.
Κατάφερε –μέσω χορηγιών- να εξασφαλίσει τον παραδοσιακό πασχαλινό οβελία και τα απαραίτητα για το Πασχαλινό τραπέζι στους δικαιούχους του Κοινωνικού Μαγειρείου.
Από νωρίς το πρωί οι εργαζόμενοι και το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωφελούς επιχείρησης ετοίμασαν τσάντες με τρόφιμα, πακέτα με κρέας, τσουρέκια,
βαμμένα αυγά και λαμπάδες για τις οικογένειες με παιδιά, τα οποία διένειμαν κατ’ οίκον.
«Ο στόχος μας είναι να μην νιώθει κανείς συνδημότης μας αβοήθητος  αυτές τις Άγιες μέρες. Τα παιδιά θέλουν να βλέπουν τον πατέρα τους να σουβλίζει αρνί.  Γι’ αυτό προσφέραμε ένα αρνί σε κάθε οικογένεια που αριθμεί πάνω από τρία μέλη και μισό στις οικογένειες μέχρι τρία μέλη για να κάνουν οι άνθρωποι γιορτές» υπογράμμισε ο Γκίκας Χειλαδάκης.
Τη Μεγάλη Πέμπτη το Κοινωνικό Μαγειρείο διένειμε φαγητό για δυο ημέρες στους δικαιούχους του προγράμματος σίτισης ενώ το μενού της Τρίτης μετά το Πάσχα περιλαμβάνει και μαγειρίτσα.

«Έχουμε εξασφαλίσει τρόφιμα για το Κοινωνικό Μαγειρείο για τους επόμενους τέσσερις μήνες, χάρη στη χορηγία που εξασφάλισε ο Βασίλης Χειλαδάκης από την κατασκευαστική εταιρεία ΑΚΤΩΡ, ενώ κάθε βδομάδα έρχεται στην ΚΕΔΗΦ ένας τόνος ψάρια από την ιχθυόσκαλα, πάλι μετά από παρέμβαση του Βασίλη » σημείωσε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΦ που ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση σε όλους, ενώ ευχαρίστησε για ακόμα μια φορά τους χορηγούς της Κοινωφελούς επιχείρησης. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια