ΤΡΙΤΗ, 28/4, ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΕΚ (ΣΕΚ) ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ



Στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς που είχε και οφείλει να εξακολουθεί να έχει το 2ο Ε.Κ. Δυτικής Αττικής (πρώην ΣΕΚ) στα Άνω Λιόσια σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην οργανωμένη αιμοδοσία την Τρίτη, 28 Απριλίου 2015, από τις 10πμ ως τη 1μμ όπως φαίνεται και στο ενημερωτικό υλικό. Το 2ο Ε.Κ. βρίσκεται πίσω
από τον Άγιο Δημήτριο στη Λ. Φυλής στο δρόμο για τη Χασιά.
·   Το κλιμάκιο των γιατρών και των αιμοληπτών από το Θριάσιο νοσοκομείο θα βρίσκεται στο σχολείο από τις 10πμ ως τη 1μμ.
    
·    Οι μαθητές άνω των 17 ετών, που θα συμμετάσχουν, μαθαίνουν σε μια σημαντική κοινωνική προσφορά. Μπορούν να έλθουν μαθητές και από άλλα σχολεία. Για όλους δικαιολογείται η ημέρα της αιμοδοσίας και 1 ακόμη ημέρα.
·    Οι συνάδελφοι από τη Β/βάθμια και τη Α/βάθμια καθώς και οι άλλοι εργαζόμενοι στο δημόσιο τομέα, έχουν σχετική άδεια από την υπηρεσία τους. Θα λάβουν σχετική βεβαίωση την ημέρα της αιμοδοσίας στο σχολείο μας.


Σας καλούμε, αν δεν μπορείτε εσείς να δώσετε αίμα, για οποιοδήποτε λόγο, να ενημερώσετε οικεία σας πρόσωπα που μπορούν να συνδράμουν σε αυτή την κοινωνική προσφορά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια