Αιτήσεις κοινωφελούς εργασίας στο Δήμο Φυλής (πεντάμηνα)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Φυλής γνωστοποιεί ότι οι αιτήσεις για το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ, για την κάλυψη των 32 χιλ. θέσεων εργασίας πεντάμηνης διάρκειας, σε όλους του Δήμους της χώρας, γίνονται μέσω της ιστοσελίδας του ΟΑΕΔ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.oaed.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2728&Itemid=979&lang=el , όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται οτιδήποτε αφορά στην συγκεκριμένη προκήρυξη των θέσεων.
Επισημαίνουμε ότι η πρόσληψη θα γίνει με βάση τον πίνακα κατάταξης που θα ανακοινώσει ο ΟΑΕΔ, ο οποίος έχει και την αποκλειστική ευθύνη της μοριοδότησης.
Σε περίπτωση που κάποιοι  συμπολίτες είτε δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο είτε αδυνατούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση, μπορούν να προσέρχονται στο Δημαρχείο Ζεφυρίου (Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, Ζεφύρι), από την Τρίτη, 14 Απριλίου, καθημερινά από τις  08:30 – 14:30 (πρωί) και   17:00 – 21:00 (απόγευμα) και την  Κυριακή από τις 10:00 έως τις 14:00 (πρωί).
Οι εν λόγω συμπολίτες πρέπει  απαραίτητα να έχουν μαζί τους  τα παρακάτω  :

  • Αστυνομική Ταυτότητα
  • Κάρτα Ανεργίας
  • Το ΙΒΑΝ οποιουδήποτε Λογαριασμού Τραπέζης  (να έχει πρώτο όνομα τον αιτούντα)
  • Κάποιο δικαιολογητικό από το οποίο να προκύπτει, ασφαλώς, ο ΑΦΜ και ο ΑΜΚΑ
Σημειωτέον ότι στην περίπτωση που είναι άνεργος-η    ο-η σύζυγος  πρέπει να έχουν και οι δύο τα παραπάνω  δικαιολογητικά.
Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στο Δήμο Φυλής έχουν παραχωρηθεί οι παρακάτω θέσεις εργασίας, ανά ειδικότητα. Ωστόσο οι αιτούντες δικαιούνται να προτιμήσουν γειτονικούς ή άλλους Δήμους.
ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ 1, ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ 3, ΔΕ ΒΟΗΘΟΙ ΒΡΕΦΟΚΟΜΟΙ 12, ΥΕ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ 64, ΠΕ ΓΕΩΠΟΝΩΝ 1, ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ 1, ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ 2, ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ 2, ΤΕ ΕΠΟΠΤΕΣ ΥΓΕΙΑΣ 2, ΔΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ 6, ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ 5, ΠΕ ΚΤΗΝΙΑΤΡΩΝ 1, ΔΕ ΜΑΓΕΙΡΩΝ 5, ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ 2, ΠΕ ΜΟΥΣΙΚΗΣ 2,
ΔΕ ΟΔΗΓΟΣ με άδεια οδήγησης Γ' κατηγορίας 5, ΠΕ ΠΑΙΔΑΓΩΓΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 2,
ΔΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 1, ΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 2, ΔΕ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ 4, ΔΕ ΦΥΛΑΚΕΣ 16
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
Γιάννης Μαυροειδάκος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια