Κυριάκος Γκίκας: Απλά πράγματα !!!

   
     Εγώ επιμένω !!! Για να κλήση κάποτε ο ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ με σωστό χρονοδιάγραμμα και να τηρηθεί ΑΥΤΟ στο ακέραιο είναι να τεθεί σε εφαρμογή το ΤΕΛΕΙΟ Πληροφοριακό σύστημα του ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ. ΜΕ Παχιά λόγια και ψέματα ο ΧΥΤΑ Φυλής ΔΕΝ κλείνει !!!! 


Τι θα έκανα αν ήμουν Περιφερειάρχης ??

Ένα Laptop θέλεις,  γρήγορο  internet και σωστή ΟΜΑΔΑ,  και αυτό που θα αποφασίζεται θα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ  εφαρμόζεται ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ !!!
Α !!! Και μακριά οι Συνδικαλιστές !!! Και τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων !!!



Μια ιδέα του τι θα έκανα ως αρχή ?


Πολυτεχνείο Αθηνών τμήμα πληροφορικής !!!

Θα ανάθετα το όλο έργο !!!

Κάθε ημέρα που θα κλείνει η χωματερή της ΦΥΛΗΣ θα αναγράφονται με ακρίβεια πόσοι χιλιάδες τόνοι ΑΣΑ μπήκαν στο ΧΥΤΑ στις παρακάτω σελίδες. 



Επίσης,

ΕΤΣΙ θα μπορεί κάποιος με ακρίβεια να βλέπει ανά ΔΗΜΟ μέλος του Ε.Δ.Σ.Ν.Α.τα παραγόμενα ΑΣΑ,  ανά ημέρα, μήνα κ.τ.λ.π.

Ειδικός χώρος, όπου θα λειτουργεί 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, χιλιόμετρα μακριά από το ΧΥΤΑ Φυλής,  θα παρακολουθεί με κάμερες και ήχο τι γίνεται στο ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ σε "λεπτά" σημεία του ΟΛΟΥ εργοταξίου...( π.χ. κεντρική είσοδο) !! Έτσι όταν θα κλείνει το βράδυ η πύλη θα είναι κλειστή  και ΔΕΝ θα "ανοίγει" χωρίς λόγο !!

Θα είναι εφοδιασμένο ακόμα ακόμα και με ζυγαριές που θα λειτουργούν ως ρεζέρβα !!! ΔΕΝ ΘΑ υπάρχει  η "δικαιολογία" ΜΑΣ χάλασε η ζυγαριά !!!!!!! ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΑ !!! ή "έπεσε" το σύστημα !!!!! Να "σηκωθεί" το σύστημα σε χρόνο dt.

ΠΑΝΤΑ όταν ζητούσα τα στοιχεία παλαιότερα από τον ΕΣΔΚΝΑ για κάποιο λόγο κάτι χάλαγε......!!!!!!!! ( Μα οι ζυγαριές, μα χάνανε τα δεδομένα !!! κάτι ΔΕΝ πήγαινε καλά !!!)

Επομένως τα στοιχεία που θα έχουμε θα είναι ακριβέστατα  και σε όλο το κόσμο διαθέσιμα !!! Public 

Φανταστείτε μια αεροπορική εταιρεία να μη γνωρίζει για ημέρες που πετάνε και που βρίσκονται ανά πάσα στιγμή τα αεροπλάνα της !!!

ΜΕ Ειδικά e-pass θα είναι εφοδιασμένοι οι οδηγοί των απορριμματοφόρων κάθε Δήμου !! Χωρίς αυτά ΕΙΣΟΔΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ στο ΧΥΤΑ Φυλής !! Δεν έχει το ξέχασα !!! Να το κάνουμε και πολύπλοκό και λίγο ποιό δαπανηρό μήπως και "οικονομήσει" κανένας μεσάζων ??
Από την ειδική αίθουσα - χώρο θα μπορούν να βλέπουν τη διαδρομή που ακολούθησε το απορριμματοφόρο !! Ίσως και να μη χρειάζεται !!


Μια μικρή Αρχή το τι μπορεί να γίνει για να κλείσει ο ΧΥΤΑ Φυλής αλλά και να δούμε με ακρίβεια τα παραγόμενα ΑΣΑ ανά ΔΗΜΟ, έτσι ώστε να περάσουμε στο επόμενο στάδιο!!!!!! και να πούμε στο κάθε ΔΗΜΑΡΧΟ μετά!! ΕΛΑ ΕΔΩ !!! Τόσο είναι η ανακύκλωση ΣΟΥ !! Τόσα ΑΣΑ παράγουν οι ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΟΥ !! Οι στόχοι ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ  το επόμενο δίμηνο είναι αυτοί !!! 
Αυτό βέβαια είναι ένα φανταστικό και εξωπραγματικό  ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ το οποίο ΔΕΝ μπορεί να γίνει γιατί χρήματα ΔΕΝ υπάρχουν !!!!!!!!!!


'Ομως για Χημικές τουαλέτες στις ΛΑΙΚΕΣ  ΑΓΟΡΕΣ χρήματα υπάρχουν !!! Δεν μας είπε κανείς βέβαια ότι,  αν δεν καθαρίζουν  τις χημικές τουαλέτες , ανά  τακτά χρονικά διαστήματα θα είναι χειρότερες και θα βρομάνε περισσότερο !!

Οπότε στα  914.883,84 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) ΔΕΝ ξέρω αν θα είναι και ο χρόνιος καθαρισμός τους  ή αν θα απαιτηθούν και άλλα χρήματα !!
Προσωπικά επειδή τα χρήματα για μένα ποτέ ΔΕΝ ήταν το πρόβλημα, πάντα είχαμε ΧΡΗΜΑΤΑ για οτιδήποτε θέλαμε να φτιάξουμε , άσχετα πως μας το παρουσιάζανε οι Πολιτικοί ΜΑΣ, αν μου λέγανε, ότι θα στοίχιζε το όλο Project 10,000,000 ευρώ για εγκατάσταση και καθαρισμό αυτών, θα έλεγα κομμάτια να γίνει, ας τις βάλουμε, τουλάχιστον έχει γίνει σωστό το έργο και έχει γίνει σωστή πρόβλεψη. Αλλά δυστυχώς !!! 

Αυτά για την ώρα !!



Καληνύχτα Ελλάδα


ΚΥΡΙΑΚΟΣ Α. ΓΚΙΚΑΣ 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια