ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ - ΦΥΛΗ - ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ! Ορατότης ΜΗΔΕΝ ! ( ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ )

Τελικά τι έγινε στο ΠΥΡΓΟ  με το ΧΑΔΑ και με τον δεματοποιητή στις ΛΙΜΝΕΣ ΑΛΦΕΙΟΥΣΑΣ ΗΛΕΙΑΣ ??? Είχαν πάει  ποτέ αυτόφωρο τον (τότε/ νυν)  Διοικητή του νοσοκομείου ΠΥΡΓΟΥ ??

Έβλεπαν οι Δημοτικές ΑΡΧΕΣ ή δεν έβλεπαν αυτή την εξέλιξη ?? Έπρεπε ή ΔΕΝ έπρεπε να είχαν πάρει Δράσεις  για την διαχείριση των απορριμμάτων ??

Ακόμη σήμερα τρέχουν και ζητιανεύουν χρήματα και διαθέσιμους  ΧΥΤΑ σε άλλους νόμους να μεταφέρουν τα σκουπίδια τους ???  Όταν τους δίνουν έκτακτη χρηματοδότηση αναθέτουν σε έναν "απατεώνα ιδιώτη" να φουντάρει τα σκουπίδια, όπου βρει επιστρέφοντας στην εκάστοτε δημοτική αρχή την "ευγνωμοσύνη" τους. ΟΠΟΥ ευγνωμοσύνη βάλτε ΟΠΟΙΑ άλλη λέξη ΘΕΛΕΤΕ !!!  Απευθύνομαι σε έξυπνο ακροατήριο !!! 


Και ο χορός της "βρόμας"  και της " ευγνωμοσύνης"  καλά κρατεί.
Τώρα ανεβαίνει λέει στην Αθήνα η νέα δημοτική αρχή για να ζητήσουν έκτακτη χρηματοδότηση και άδεια να τα μεταφέρουν στο ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ που μετράει μέρες μέχρι να τα τινάξει και να δώσει τη σκυτάλη στο ΧΥΤΑ Γραμματικού, προσωρινά δήθεν.θυμηθείτε με, ότι η οροφή των σκουπιδιών θα φαίνεται από την Εύβοια, και η βάση τους θα ακουμπήσει το ΣΕΣΙ...........εκτός και εάν η κυρία  ΡΕΝΑ  ΔΟΥΡΟΥ επιστρέφοντας από την Αμερική,  όπου θα μεταλαμπαδεύσει τεχνογνωσία διαχείρισης σκουπιδιών στα Πανεπιστήμια, κανονίσει την επόμενη δόση στο Δ.Ν.Τ να την καταβάλουμε σε νομισματική μονάδα σύμμεικτων απορριμμάτων ΑΤΤΙΚΗΣ (φρέσκων), και ΠΥΡΓΟΥ (σε αποσύνθεση). ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ Μου αρέσει σαν ΙΔΕΑ !!!

Απορώ γιατί δεν πήρε μαζί και τον Δρ. ΤΡΙΑΝΤΗ να κάνει μια διάλεξη περί ασήμαντων ρεμάτων και ασήμαντης υδροφορίας. Τόσο ασήμαντης, όσο και αυτή στις ΛΙΜΝΕΣ ΑΛΦΕΙΟΥΣΑΣ που ο "παράφρων" και "ρεματομανης" πρώην Γενικός ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ είδε και στην περίπτωση του ΠΥΡΓΟΥ και δεν επέτρεψε στη δημοτική αρχή ΠΥΡΓΟΥ να αξιοποιήσει αυτή την εξαιρετικά προικισμένη θέση πάνω στον Αλφειό και δίπλα στην αρχαία ΟΛΥΜΠΙΑ να γίνει ΧΑΔΑ-ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗΣ και πρεσβευτής του Ελληνικού κάλλους στους επισκέπτες της Αρχαίας Ολυμπίας. Συμπέρασμα-  ο Κύριος ΜΕΡΚΟΣ φταίει για το αδιέξοδο στον Πύργο ΗΛΕΙΑΣ με τα σκουπίδια. Εάν είχε αφήσει το εμπνευσμένο έργο των ΛΙΜΝΩΝ να κατασκευαστεί και οι εργολάβοι θα κονόμαγαν και το σκουπίδι δεν θα ήταν στοιβαγμένο στον ΠύργοΤο πολύ - πολύ  να το έβγαζε ο Αλφειός στο Ιόνιο πέλαγος τροφή για τα ψάρια και τη χελώνα καρέττα -καρέττα. Και τι έγινε ??

Μπουρλότο στον πρώην  Επιθεωρητή που έγινε αιτία να μετατραπεί ο Πύργος - Ηλείας  σε χωματερή.
Στις λίμνες- στις ΛΙΜΝΕΣ παιδιά οι ΧΥΤΑ. Έκτακτη ανάγκη. Είναι πολλά τα λεφτά. Εξάλλου και να πάρουν χρηματοδότηση και άδεια για το ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ πάλι δεν θα πάνε εκεί αλλά στην τρύπα του ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ ΜΑΛΕΑ στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας,  όπου επιτέθηκαν και στο πρόσφατο παρελθόν. Πως αλλιώς θα βγούν οι "ευγνωμοσύνες" ???Κάπως πρέπει να μοιραστούν μετά !! Δεν πρέπει ???
Κάτι τέτοιες "ευγνωμοσύνες"  ΙΣΩΣ να μοίραζε και ο Κ. ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ. Ο άρχοντας των σκουπιδιών που ΕΙΝΑΙ εντελώς άδικα ΚΑΙ  προφυλακισμένος με την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης διαχείρισης σκουπιδιών (Καλαμάτας και ΠΥΡΓΟΥ  ΗΛΕΙΑΣ ......ντέ......εντελώς συμπτωματικά). Κάτι συμπτώσεις !!! 
Ελπίζω να μην έβαλε το χέρι του σε αυτό ο πρώην Γενικός .....που το χε συνήθειο να βλέπει στην έρημο ποτάμια ρέματα ΛΙΜΝΕΣ νερά και εγκληματική διαχείριση σκουπιδιών ???Αλήθεια οι κάτοικοι των χωριών γύρω από τις ΛΙΜΝΕΣ τι θυμούνται από τις 14 Νοεμβρίου 2013 ημέρα του Αγίου ΦΙΛΙΠΠΟΥ ??? Είχε καπνίσει "χόρτο" ο Γενικός και έβλεπε παντού νερά? Μήπως να του επιβληθεί ποινή κοινωνικού έργου συλλογής των απορριμμάτων της ΗΛΕΙΑΣ για μια δεκαετία??
Αυτού του τύπου οι καταδρομικές και καταστροφικές για τη χώρα επιθεωρήσεις ευτυχώς τελείωσαν με την απομάκρυνση του. Τώρα η ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ δεν πλησιάζει στον Πύργο. Έχει τα "μέσα" !!! 

Αυτά τα ολέθρια αποτελέσματα της ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ επί ημερών ΜΕΡΚΟΥ να τα βλέπει η κα ΔΟΥΡΟΥ και να απαγορεύσει την ενασχόληση της ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ με τον ώριμο ΧΥΤΑ Γραμματικού. Άντε μην μας επαναληφθεί η ιστορία του ΠΥΡΓΟΥ στην Αττική. Ο ΧΥΤΑ Γραμματικού εκτός από ώριμος είναι και εξαιρετική καβάντζα!!!!!!!!
Ποιος αντέχει τη μυρωδιά των σκουπιδιών Αύγουστο μήνα στην Αθηνα ????? Κάπως έτσι θα είναι το σενάριο !!!Και ξαφνικά ΓΙΑ λόγους ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ο ΧΥΤΑ - ΧΥΤΥ Γραμματικού θα πρέπει να λειτουργήσει !!!
Στο ΥΠΑΠΕΝ ακούει κανείς ??? Ιδρώνει κανείς ??? ο Κύριος ΧΟΥΝΤΗΣ,  ο Κύριος  Πάντζας,  η κα ΔΟΥΡΟΥ η κοινοβουλευτική ομάδα ΣΥΡΙΖΑ 2009-2014 μήπως θυμάται τι έλεγαν και τι έγραφαν ??????
Μήπως ο Πρωθυπουργός πρέπει να συνετίσει την κυρία Περιφερειάρχη του από τα Υπερατλαντικά ταξίδια και να της δώσει εντολή να ασχοληθεί με την καθημερινότητα της ΑΤΤΙΚΗΣ????


 Τα 5000 ευρώ ως έξοδα μετακίνησης στις Βρυξέλλες πως θα τα δικαιολογήσουν?? Περιελάμβαναν και ψώνια στους ταξιδιώτες ή ταξίδευαν Business Class ή διανυκτερεύσαν σε ξενοδοχείο 10 αστέρων ??? Είτε αυτά πληρώθηκαν από τον Ε.Σ.Δ.Ν.Α είτε από την Περιφέρεια είτε απο το Υπουργείο Οικονομικών !! Ο Ελληνικός λαός δεν τα πλήρωσε ??Χρήματα τοου ΕΛΛΗΝΑ πολίτη ΔΕΝ είναι ?? 'Η μετέφεραν μαζί τους και αντίγραφα των υδρογεωλογικών ΜΕΛΕΤΩΝ και της τεχνικής έκθεσης ΛΟΥΚΙΔΗ για τις ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ παρακολούθησης στο ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ να τις μοιράσουν ως πρότυπο (state of art κατά την σημερινή ΔΙΠΑ) στα μέλη της επιτροπής αναφορών της ΕΕ ???

Καληνύχτα Ελλάδα !!!!!

Και εάν ξυπνήσεις  ΑΓΑΠΗΤΕ  ΕΛΛΗΝΑ με έντονη τη μυρωδιά μεθανίου δεν θα ναι από τους πίδακες πετρελαίου που αφθονεί στο υπέδαφος της Χώρας ως γνωστό,  αλλά από το σωρό των σκουπιδιών που θα έχει φτάσει στο μπαλκόνι της κρεβατοκάμαρας ΣΟΥ.

Κε Πρωθυπουργέ,  Κε Λαφαζανη,  Κε ΤΣΙΡΩΝΗ
Πάρτε πρωτοβουλία τώρα πριν είναι αργά.
Μπορεί να τα  καταφέρετε και να μην βουλιάξουμε από τα χρέη!
Στα σκουπίδια όμως είναι μαθηματικά βέβαιο οτι θα βουλιάξουμε. Ο Πύργος ΗΛΕΙΑΣ δεν πέφτει πολύ μακριά!
Φωνάξτε κανένα τρελό και ακούστε μήπως έχει κάτι να σας πει. Καμία ιστορία για τη χρήστη διαχείριση των αποβλήτων στην Ελλάδα ??? Καμία ιστορία για το πως γίνονται οι Εθνικοί και Περιφερειακοί σχεδιασμοί διαχείρισης αποβλήτων??? Πως γίνεται η χωροθέτηση των ΧΥΤΑ - ΧΥΤΥ?? Πως στο όνομα της ανακύκλωσης συσκευασιών  ροκανίζονται τα τέλη ανακύκλωσης από άμισθα μέλη διοικητικών συμβουλίων ιδιωτικά ΚΔΑΥ,  και μελετητές-προμηθευτές εξοπλισμού καθηγηταδες και κάποιους φίλους δημάρχους που ανακυκλώνουν με φοβερές επιδόσεις??? (Λόγου χάρη 80 τοις εκατό υπόλειμμα ανακύκλωσης μπλε κάδου στον οποίο πέφτει ότι ακριβώς και στον πράσινο κάδο με αποκομιδή από το ίδιο απορριμματοφόρο???)

Αθάνατη Ελλάδα! 

Καληνύχτα Ελλάδα ή Μπουρλότο ΟΛΑ ??
Αυτά τα λίγα με την έμπνευση που μου έδωσε η μπόχα του ΠΥΡΓΟΥ ΗΛΕΙΑΣ που φτάνει όλο και ποιο κοντά στα σπίτια των Ελλήνων μιας και τώρα  Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΧΥΤΑ περνά  σταδιακά στον ΕΔΣΝΑ και γνωρίζει μεγάλες δόξες! Γίνεται ακριβότερη και πιο βρόμικη. Άντε βρε λεβέντες και στο Γραμματικό.
Και που ξέρεις μπορεί τότε να βγάλω καμία γκόμενα στους σωρούς από τς σκουπίδια και να ξεχάσω το κουσούρι με τους ΧΥΤΑ.http://www.skai.gr/mobile/article?aid=279761 ) 


Και ΟΣΟΙ θέλουν να βάλουν ΦΡΑΓΜΑ δήθεν για να κάνουν λειτουργικό το ΧΥΤΑ - ΧΥΤΥ Γραμματικού. Τους απαντώ ότι ΦΡΑΓΜΑΤΑ στην ΤΙΜΗ και στην ΥΠΟΛΗΨΗ ΔΕΝ μπαίνουν !!!!! Αν δεν πιστεύουμε μέχρι τέλους στις ΙΔΕΕΣ Μας. Τότε ή οι ιδέες ΜΑΣ είναι λάθος ή ΔΕΝ πιστεύουμε στις ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ.
Φράγμα δηλαδή ανάχωμα στο κάτω μέρος του ΧΥΤΑ Γραμματικού??? Μήπως αυτοί το εμπνεύστηκαν για το ΧΥΤΑ στη θέση "σκοπός"  στη Ζάκυνθο ?? Που κατέρρευσε??
Ζήτω τα "φράγματα" στους ΧΥΤΑ ΠΟΥ  κάνουν πλουσιότερους τους εργολάβους και αυξάνουν τη χωρητικότητα της χαβούζας. Απλά μην προσπαθείτε να βάλετε φράγμα στη σκέψη και τη λογική  ΜΑΣ.

Καληνύχτα ΕΛΛΑΔΑ





ΚΥΡΙΑΚΟΣ Α.  ΓΚΙΚΑΣ 



ΥΓ - Και μου το λέει η ΜΑΝΑ ΜΟΥ!! Αντί να κοιτάξεις να νοικοκυρευτείς κάθεσαι και ασχολείσαι με τους ΧΥΤΑ.. Βρε εγώ είμαι αγράμματη αλλά αυτοί τις γεμίζουν τις τσέπες τους εσύ τι κάθεσαι και κάνεις ??????? Θα σώσεις το κόσμο ????
" Τσόπεσα βέσι" Που θα πει στα Αρβανίτικα !!! Μπουρλότο ΟΛΑ να γίνουν !!! ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ !! 

Αχ βρε Μάνα !!! Δε με νοιάζει για τα χρήματα που έχω χαλάσει !!! Με νοιάζει για το χρόνο μου που έχω ξοδέψει και ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ πάει Στράφι !!!!! Για αυτό με νοιάζει !!! Άλλωστε ο Ελληνικός ΛΑΟΣ πρόσφατα πλήρωσε 5,000 τριών ατόμων με διανυκτέρευση στις Βρυξέλλες !! 

Να αρχίσω βρε Μάνα να υπολογίσω τα τηλέφωνα που έχω κάνει από Αγγλικό κινητό σε  Ελληνικό κινητό 11 χρόνια ??
Τα ταξίδια και λοιπά έξοδα μου ΤΟΥΣ τα χαρίζω !! 

Αθάνατη Ελληνίδα ΜΑΝΑ !!! 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια