«Φιμώνει» ο σύλλογος Πανοράματος τη ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ;



Σε μια ακατανόητη όσο και απαράδεκτη, για εξωραϊστικό σύλλογο, ενέργεια προχώρησαν μέλη του ΔΣ του συλλόγου Πανοράματος Φυλής, διαγράφοντας από το facebook και χαρακτηρίζοντας ως spam (ανεπιθύμητο) τη ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ, το μοναδικό έντυπο και ηλεκτρονικό μέσο μαζικής ενημέρωσης (site) της περιοχής. Ο λόγος; Επειδή στην κοινή κοπή της πίτας του συλλόγου Πανοράματος και του συλλόγου γονέων του 5ου δημοτικού Άνω Λιοσίων δε μπήκαν οι φωτογραφίες δυο μελών της διοίκησης του Χρήστου Παππού!!
Ενεργώντας με τα πιο ταπεινά ένστικτα, μέλη του ΔΣ ενός συλλόγου –τα οποία υποτίθεται ότι είναι απαλλαγμένα από κομματικές ταυτότητες και υπάρχουν για να εξυπηρετούν ΜΟΝΟ τα συμφέροντα της συνοικίας τους – απέκλεισαν ένα ΙΔΙΩΤΙΚΟ μέσο ενημέρωσης , επειδή δεν πρόβαλε τους παραταξιακούς εκλεκτούς τους: τον αντιδήμαρχο πολεοδομίας Νίκο Χατζητρακόσια και το γενικό γραμματέα του δήμου Αργύρη Αργυρόπουλο!
Στην πραγματικότητα, βέβαια, εκείνο που θέλησαν ήταν να στερήσουν τη δυνατότητα στους κατοίκους μιας ολόκληρης συνοικίας να έχουν σφαιρική ενημέρωση, από την οποία οι ίδιοι θα επιλέξουν τι θα κρατήσουν και τι θα πετάξουν. Γιατί, στην πραγματικότητα, αυτό ακριβώς επεδίωξαν: να μην υπάρχει άλλη οπτική ματιά στη συνοικία του Πανοράματος, παρά μόνο εκείνη που οι παραταξιακές τους σκοπιμότητες εξυπηρετούν.
Με αυτό ως ιδιοτελή γνώμονα και με εξαιρετικά χλιαρές αντιδράσεις, οι Δημήτρης Κοψαχείλης, Δημήτρης Δάλλης, Σοφία Γκαραβέλα, Αντωνία Μπλέτσα και ένα ακόμα μέλος από τα 7 συνολικά, αποφάσισαν να
ακυρώσουν τη δυνατότητα ενός ιδιωτικού μέσου να ενημερώνει τους κατοίκους της συνοικίας του Πανοράματος, όπως κρίνουν και επιλέγουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι του (και όχι άλλοι διάφοροι τυχάρπαστοι που καπηλεύονται τον τίτλο του δημοσιογράφου).
Σαφώς και είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθένα, σε προσωπικό επίπεδο, να αποδέχεται και να απορρίπτει, να διαφωνεί και να επιλέγει. Αυτό το δικαίωμα όμως δεν υφίσταται όταν κάποιος ενεργεί, με την επίσημη ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια