O Σύλλογος Ζωφριάς πάει Μετέωρα

2ΗΜΕΡΗ  ΓΥΡΟΣ ΚΙΣΣΑΒΟΥ – ΜΕΤΕΩΡΑ
 1Η ΗΜΕΡΑ
Αναχώρηση 7.30 από Ζωφριά, στάση για καφέ στο ύψος της Λαμίας και συνεχίζουμε για Λάρισα ,Αγιά, Αγιόκαμπο άφιξη στο όμορφο παραλιακό χωριό θα παραμείνουμε για το μεσημεριανό μας φαγητό και αναχώρηση για το γύρο του Κισσάβου πηγαίνοντας προς το Στόμιο και θα καταλήξουμε στην Καλαμπάκα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
 2Η ΗΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για να επισκεφτούμε το  Πέτρινο Δάσος των Μετεώρων. Πρώτος μας σταθμός η Μονή Βαρλαάμ μία όμορφη Μονή του 16ου
αιώνα. Επόμενος προορισμός μας το Μεγάλο Μετέωρο οφείλει την ονομασία της όχι μόνο λόγω της εκτάσεως των 50 στρεμμάτων και του μεγέθους των κτισμάτων αλλά και λόγω της πνευματικής του ακτινοβολίας και των πρωτείων που απολάμβανε στα μέσα του 16ου αιώνα. Η Μονή είναι σκαρφαλωμένη πάνω στον ψηλό και επιβλητικό βράχο με υψόμετρο 613μ.   το. Επιστρέφουμε στη πόλη της Καλαμπάκας για να επισκεφτούμε το  Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων & Μουσείο Μανιταριών. Θα γνωρίσουμε το Μαγικό κόσμο των Ζώων και των Μανιταριών,  θα θαυμάσουμε τα έργα ντόπιων καλλιτεχνών στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μουσείου,  θα έχουμε την ευκαιρία να  προμηθευτούμε  μοναδικά δώρα, και να  χαλαρώσουμε  στο εξαιρετικό καφέ του Μουσείου. Αναχώρηση για τη πολύ των Τρικάλων για το μεσημεριανό μας γεύμα Το απόγευμα αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια