Κατά 12.000.000 € πλουσιότερος ο Δήμος Φυλής!


   Περίπου 12.000.000 € πλουσιότερος ο Δήμος Φυλής. Δύο μήνες νωρίτερα ήρθαν τα αντισταθμιστικά   από την καταληκτική  ημερομηνία επίδοσης τους. Ένα δύσκολο γρίφο θα πρέπει να λύσει τώρα το οικονομικό επιτελείο του δήμου. Το ποσό αυτό είναι  ταμειακά διαθέσιμο  και θα ζητηθεί να κατατεθεί στην Τράπεζα της Ελλάδος  αφού δεν υπάρχει ο προϋπολογισμός ή να εγκριθεί ο προϋπολογισμός και θα δοθούν αρκετά από αυτά στα χρωστούμενα που έχουν δημιουργηθεί τους προηγούμενους μήνες.
  Με την εξόφληση των αντισταθμιστικών του 2014 ολοκληρώνονται οι αμαρτωλές συμβάσεις του
2010 μεταξύ των τότε  δήμων  Άνω Λιοσίων και Φυλής και του  τότε ΕΣΔΚΝΑ.  Το συνολικό ποσό που ήρθε αυτά τα χρόνια ήταν  περίπου 200.000.000 € για αντιστάθμιση  της καταστροφής της περιοχής και της υγείας μας. Αντίθετα το ποσό αυτό καταναλώθηκε σε χρέη, δύο εκλογικές αναμετρήσεις , σε εκμαυλισμό συνειδήσεων   και όχι για την αναβάθμιση της περιοχής.
 Με την συνεδρίαση στις 15-5-2015 του Δ.Σ. του ΕΔΣΝΑ θα μάθουμε τις πραγματικές προθέσεις τόσο της περιφέρειας όσο και της διοίκησης του δήμου για το έγκλημα που συντελείτε στην περιοχή εδώ και 55 χρόνια.
Σύμφωνα με αυτά που έχουν ακουστεί από δω και στο εξής αρχίζουν τα δύσκολα για πολλούς.
Παραπονιάρης.








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια