Πληθώρα Αθλητών από όλα τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Φυλής στο 23ο Τουρνουά Μπάσκετ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πληθώρα Αθλητών από όλα τα Δημοτικά Σχολεία  του Δήμου Φυλής στο 23ο Τουρνουά Μπάσκετ
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε  το 23ο Τουρνουά Μπάσκετ Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Φυλής στο οποίο συμμετείχε μεγάλος αριθμός αθλητών από όλα τα Δημοτικά Σχολεία και των Τριών Δημοτικών Ενοτήτων Άνω Λιοσίων- Ζεφυρίου και Χασιάς. Υπήρξαν μάλιστα φιλικές συμμετοχές από τους γειτονικούς Δήμους Αχαρνών και Ιλίου.
Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε ο Αθλητικός και Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Φυλής η «ΠΑΡΝΗΘΑ» ενώ οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στα Κλειστά Γυμναστήρια Ζωφριάς, Αγίου Νικολάου, στο Λύκειο Ζεφυρίου και στον Σπάρτακο. 
 Η 1η Αγωνιστική διεξήχθη το Σάββατο 9 και 10 Μαΐου, η 2η  στις 16  και 17 και η 3η αγωνιστική στις 23 και 24 Μαΐου.

Το μεσημέρι της Κυριακής 24 Μαΐου στο Κλειστό του Αγίου Νικολάου πραγματοποιήθηκε και η τελετή λήξης με τη συμμετοχή πολλών αθλητών  και βέβαια
των νικητών.
Από τα αγόρια διακρίθηκαν οι αθλητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ζεφυρίου και από τα κορίτσια του 4ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων.
Στις ς απονομές συμμετείχαν κι έδωσαν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους αθλητές, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο Πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Φυλής η «ΠΑΡΝΗΘΑ» Γιώργος Μαυροειδής, ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Καμπόλης, ο επικεφαλής της Ενότητας Πολιτών Σάββας Σάββας, ο αναπληρωτής Δήμαρχος Νίκος Χατζητρακόσιας, o Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Σονίδης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Άνω Λιοσίων Χρήστος Καματερός, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Άνω Λιοσίων Λία Καψή και Μαρία Χριστοπούλου  και ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτης Καμαρινόπουλος.
Ο τελευταίος μάλιστα είχε την τιμητική του, αφού ο Δήμαρχος του παραχώρησε τη θέση του στις απονομές, επισημαίνοντας πως το δικαιούται, διότι είναι ο ψηλότερος Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης και άρα ο καταλληλότερος για τους Μπασκετμπολίστες.
Άνθρωπος του αθλητισμού και ο Δημήτρης Καμπόλης υποσχέθηκε σε παιδιά, γονείς, δασκάλους και προπονητές, ότι η Δημοτική Αρχή θα στηρίξει τον θεσμό με όλες της τις δυνάμεις.

Ο Γιώργος Μαυροειδής τέλος, συνεχάρη όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στο 23ο Τουρνουά, ενώ στον απόηχο των εκδηλώσεων του πανηγυριού  απηύθυνε θερμές ευχαριστίες στους υπαλλήλους  που υπερέβησαν τις δυνάμεις τους,   προκειμένου να κυλήσουν όλα ομαλά. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια