Ανακοίνωση - Κάλεσμα



   Η Επιτροπή Αγώνα Φυλής καλεί σε παράσταση διαμαρτυρίας, στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΔΣΝΑ, την Παρασκευή 15/5/2015, στις 11 π.μ., στο μικρό αμφιθέατρο του Υπουργείου Μεταφορών (Μεσογείων 156, δίπλα στη στάση "Εθνική Άμυνα" του μετρό) για να απαιτήσουμε να σταματήσει η παροχή "αντισταθμιστικών"
χρημάτων στο Δήμο Φυλής.
Αγωνιζόμαστε για το άμεσο και οριστικό κλείσιμο της χωματερής Άνω Λιοσίων - Φυλής ενάντια σε κάθε διαδικασία εξαγοράς συνειδήσεων. 
Δεν χρειαζόμαστε "αντισταθμιστικά" χρήματα, χρειαζόμαστε καθαρό περιβάλλον. 

πηγή:http://epitropi-fylis.blogspot.gr/2015/05/blog-post_14.html
Συνεδριάζει  στις  15 Μαϊου 2015 ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 το πρωί στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας Αττικής της Δ/νσης Μεταφορών, (Μεσογείων 156, Παπάγου-Χολαργός, στην έξοδο ακριβώς του ΜΕΤΡΟ στάση ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ) το Διοικητικό Συμβούλιο του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης της 1ης συνεδρίασης είναι τα εξής:

  1. Λήψη απόφασης καθορισμού οριστικής ετήσιας εισφοράς των Δήμων – μελών του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. και εκκαθάρισης έτους 2013 σύμφωνα με τη μελέτη ετήσιου διαχειριστικού κόστους.
  2. Λήψη απόφασης καθορισμού οριστικής ετήσιας εισφοράς Δήμων – μελών  του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. και εκκαθάρισης έτους 2014 σύμφωνα με τη μελέτη ετήσιου διαχειριστικού κόστους.
  3. Λήψη απόφασης καθορισμού ετήσιας εισφοράς Δήμων – μελών  του Ε.Δ.Σ.Ν.Α για το έτος 2015.
  4. Λήψη απόφασης καθορισμού και επιβολής αντισταθμιστικών οφελών προς τους Δήμους – μέλη του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4164/2013.
  5. Λήψη απόφασης για την σύσταση προσωποπαγών θέσεων ΙΔΑΧ Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου, δυνάμει τελεσιδίκων Αποφάσεων.
  6. Ενημέρωση για την διαδικασία αναθεώρησης του Περιφερειακού Σχεδιασμού Διαχείρισης Αποβλήτων (ΠΕΔΣΑ) της Περιφέρειας Αττικής.
  7. Ενημέρωση για τα Τοπικά Σχέδια Διαχείρισης.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια