Λούνα Παρκ Ανακύκλωσης στις Αχαρνές.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Λούνα Παρκ Ανακύκλωσης κοντά στους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων Αχαρνών

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το «Λούνα Παρκ Ανακύκλωσης» από την Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αχαρνών σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης-Ανακύκλωσης ΑΕ (ΕΕΑΑ).
Το Λούνα Παρκ Ανακύκλωσης βρέθηκε στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Αχαρνών που γέμισε με τις παιδικές φωνές των 382 μαθητών της Δ’, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης από 6 Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Αχαρνών, την Παρασκευή 15 Μαίου 2015.  
Στόχος της εκδήλωσης η ευαισθητοποίηση των μικρών μαθητών για την προστασία του
περιβάλλοντος και η εκπαίδευσή τους για το πώς να ανακυκλώνουν σωστά τις χρησιμοποιημένες συσκευασίες. Η εκπαίδευση περιλάμβανε μια σειρά από πρωτότυπα παιχνίδια και δράσεις σχετικά με το περιβάλλον και την ανακύκλωση, που προσέλκυσαν το ενδιαφέρον των μικρών μαθητών που συμμετείχαν με ενθουσιασμό, ζητώντας να μάθουν περισσότερα.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι: HELMEPA JUNIOR ( ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΩΚΕΑΝΟΥΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ), ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ – ΣΩΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ, ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ & ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ – ΤΜΗΜΑ ΑΘΗΝΑΣ.
Η ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΡΝΩΝ πρόσφερε το σκίαστρο που κράτησε ίσκιο στα παιχνίδια των μικρών μαθητών, εμφιαλωμένα νερά, και τα πούλμαν για τη μεταφορά των μαθητών από τα σχολεία στο Δημαρχείο και την επιστροφή τους στα σχολεία τους. Επίσης, η ΜΑΝΤΖΙΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε - ΚΑΒΑ ΠΟΤΩΝ προσέφερε εμφιαλωμένα νερά στους μικρούς μαθητές. 

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΜΕΣΑ, ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ Η ΚΑΡΚΙΝΟΧΩΜΑΤΕΡΗ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ-ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΑΠΟ ΤΟ 1960.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή