Το Δ.Σ της Ένωσης των Ε.Β.Ε Άνω Λιοσίων – Ζεφυρίου ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ

ΕΝΩΣΗ ΕΒΕ                                                                              
ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ – ΖΕΦΥΡΙΟΥ
(Σωτήρη Πέτρουλα 20)


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Δ.Σ της Ένωσης των Ε.Β.Ε Άνω Λιοσίων – Ζεφυρίου ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ και καταδικάζει τις στοχευμένες ενέργειες που γίνονται για αποποινικοποίηση της κάνναβης και τον αντιεπιστημονικό διαχωρισμό των ναρκωτικών σε σκληρά και μαλακά. Καταγγέλει την εκδήλωση που πραγματοποιείται στο Σύνταγμα στις 9 Μάη, ημέρα Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών, και την οποία διοργανώνουν μεγάλα μαγαζιά διακίνησης κάνναβης από την Ολλανδία, ακόμα και μεγαλέμποροι ναρκωτικών με κανάλια στο διαδίκτυο που η θεματολογία τους είναι
πως μπορεί κάποιος να πάρει ναρκωτικά και να την «ακούσει» πιο εύκολα.
Καταγγέλουμε κραυγαλέα τη συμμετοχή σε αυτές τις εκδηλώσεις τη Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ και το Τμήμα δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ που φαίνεται ότι είναι της λογικής ότι στο όνομα της ελευθερίας ο κόσμος χρειάζεται ελεύθερα ναρκωτικά. Τους θυμίζουμε παράλληλα, ότι Αριστερά και ναρκωτικά ποτέ στην ιστορία δεν πήγαν μαζί, δεν ταίριαξαν.

Συνάδελφοι – σες,
Ζούμε σε μια περιοχή που ξέρουμε από πρώτο χέρι τι σημαίνει εξάρτηση από τα ναρκωτικά, τι σημαίνει να ξεκινάς χρήση κάνναβης (χασίς). Είμαστε ένα τεράστιο Super Market ναρκωτικών και αντικρίζουμε καθημερινά τον πόνο και την δυστυχία της εξάρτησης από αυτά. Το εμπόριο ναρκωτικών αποτελεί μετά το εμπόριο όπλων το δεύτερο πιο επικερδές εμπόριο στον κόσμο. Κάποιοι πατάνε πάνω στη δυστυχία που το ίδιο το σύστημα δημιουργεί και δίνουν ψεύτικους διεξόδους, ψεύτικους παραδείσους, με σκοπό τα τεράστια κέρδη που αυτό προσφέρει.

Ενημερώνουμε ότι σαν Δ.Σ ομόφωνα υπερψηφίσαμε το ψήφισμα του ΕΣΥΝ (Εθνικό Συμβούλιο Κατά των Ναρκωτικών), στην συνεδρίαση μας την 07/05/2015.


Καλούμε όλους σας σε διαρκή πόλεμο με τις αντιλήψεις που θέλουν εμάς και τα παιδιά μας, έρμαια και άβουλα όντα, μαστουρωμένα, μακριά από τα πραγματικά προβλήματα που μας απασχολούν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια