Θερμή υποδοχή του Υπουργού Χρήστου Σπίρτζη στο Δήμο Φυλής



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θερμή υποδοχή του Υπουργού Χρήστου Σπίρτζη στο Δήμο Φυλής
Θερμή υποδοχή επεφύλαξε στον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστο Σπίρτζη, που επισκέφθηκε το Δήμο, το βράδυ της Πέμπτης, 21 Μαΐου, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Ο Δήμαρχος, παρουσία της Προέδρου και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, ευχαρίστησε τον Υπουργό για την επίσκεψή του και του πρόσφερε το έμβλημα του Δήμου, το λαογραφικό λεύκωμα του Συλλόγου Αρβανίτικου Πολιτισμού «Η ΓΡΙΖΑ» και το βιβλίο του Δημήτρη Γιώτα «Τα
μοναστήρια της Πάρνηθας».
Από την πλευρά του ο Χρήστος Σπίρτζης ευχαρίστησε για την υποδοχή και δήλωσε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό του Δήμου Φυλής. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξε για την Πάρνηθα και ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Προστασίας της Πάρνηθας και Αντιδήμαρχο Δημήτρη Καμπόλη ότι γίνεται ουσιαστική δουλειά, αλλά ότι χρειάζεται συντονισμένη δεντροφύτευση για να αποκατασταθεί ο φυτικός πλούτος που καταστράφηκε από την πυρκαγιά του 2007.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος, ο Υπουργός, ο Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός κι ο Γενικός Γραμματέας Θανάσης Κατσιγιάννης παρακολούθησαν το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Δήμου Φυλής για την πανήγυρη των πολιούχων Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια