Νέο Δ.Σ. για της Ένωση Ε.Β.Ε. Άνω Λιοσίων-Ζεφυρίου

ΕΝΩΣΗ ΕΒΕ                                                                             
ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ – ΖΕΦΥΡΙΟΥ
(Σωτήρη Πέτρουλα 20)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Δ.Σ της Ένωσης Ε.Β.Ε Άνω Λιοσίων – Ζεφυρίου, ενημερώνει τα μέλη αλλά και το σύνολο των επαγγελματοβιοτεχνών ότι έπειτα από την πρώτη του συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 07/05/2015, εκλέχτηκε το παρακάτω προεδρείο.
Πρόεδρος :        Τσιουμπρής Γιάννης
Αντιπρόεδρος : Τσαγκάρης Γαβριήλ
Γραμματέας :   Χειράκης Αλέξανδρος
Ταμίας :            Γραμμένου Θεοδώρα
Μέλη:               Παπαπαναγιώτου Βαγγέλης
                          Μπουρλή Ευτυχία (Έφη)
                          Γαβριελάτου Φλώρα

Το νέο Δ.Σ του σωματείου μας ομόφωνα αποφάσισε τη συνέχιση του αγώνα που δίνει εδώ και δύο χρόνια για όλα τα μεγάλα και μικρά προβλήματα, μέσα από τις γραμμές της ΠΑΣΕΒΕ,
αλλά και από τις γραμμές της Λαϊκής Επιτροπής Φυλής.
Πρώτο αγωνιστικό ραντεβού στις 14/05, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18.30. Καλούμε όσους συναδέλφους μπορούν να πάρουν μέρος στην συγκέντρωση στο Υπουργείο Υγείας. Το ζήτημα της υγείας παραμένει στην πρώτη γραμμή των αιτημάτων μας, μιας και όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότεροι συνάδελφοι αδυνατούν να πληρώσουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές και αφήνονται στην κυριολεξία στο έλεος του Θεού, σε περίπτωση θέματος υγείας.
Διεκδικούμε:
·          Σφράγισμα των βιβλιαρίων όλων των συναδέλφων ανεξάρτητα από τις οφειλές στο ταμείο. Η υγεία είναι βασικό δικαίωμα και δεν μπαίνει στο παζάρι. Δωρεάν υγεία για όλους.
·         Πάγωμα των χρεών για όσο διαρκεί η κρίση προς τον ΟΑΕΕ και το Δημόσιο. Αποποινικοποίηση των χρεών προς τον ΟΑΕΕ, κατάργηση του ΚΕΑΟ για τα χρέη αυτά.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια