Την άμεση δημιουργία 2ου παιδικού σταθμού στη Χασιά ανακοίνωσε ο Χρήστος Παππούς στην καλοκαιρινή γιορτή των παιδιών

                                                   

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                 

Στην δημιουργία και δεύτερου παιδικού σταθμού στη Χασιά με παράλληλη ίδρυση και βρεφικού σταθμού θα προχωρήσει ο ο Δήμος Φυλής, όπως δεσμεύτηκε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, κατά το χαιρετισμό που απήυθυνε στην καλοκαιρινή εκδήλωση που οργάνωσε ο παιδικός σταθμός τη Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015. 
«Διαπιστώνω ιδίοις όμμασι,  πως ο  χώρος εδώ είναι πολύ περιορισμένος γι’ αυτό και θα προχωρήσουμε  άμεσα. Αναλαμβάνει την ευθύνη ο Πρόεδρος Βαγγέλης Σταματάκος μαζί με
την πρόεδρο την Ελένη τη Λιάκου, τον Αντιδήμαρχο  Σπύρο Μπρέμπο και το Στέλιο Νίκα να βρούμε ένα ακόμα χώρο, για να κάνουμε ένα δεύτερο παιδικό σταθμό στη Χασιά, γιατί το αξίζουν αυτά τα παιδιά»  τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Φυλής.
Παράλληλα ο Χρήστος Παππούς  ενημέρωσε τους γονείς πως « ήδη έχουν ήδη δρομολογηθεί οι διαδικασίες για την κατασκευή καινούργιου παιδικού σταθμού στη Χασιά» προσθέτοντας πως επειδή « αυτό θα υλοποιηθεί  σε 2,5 με 3 χρόνια, άμεσα,  θα πρέπει να εξευρεθεί ένα ακόμη κτίριο,  για να είναι τα παιδιά πιο άνετα αλλά και  να λειτουργήσει Βρεφικός Σταθμός  στη Χασιά».

Τέλος  ο Δήμαρχος Φυλής ευχήθηκε σε όλους καλό καλοκαίρι,  παρότρυνε τους γονείς να στέλνουν τα παιδιά τους στους παιδικούς σταθμούς και δεσμεύτηκε ότι κανένα παιδί στη Χασιά, τα Άνω Λιόσια και το Ζεφύρι δεν θα μείνει εκτός παιδικού σταθμού. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια