Τη δημιουργία νέων Παιδικών Σταθμών ανακοίνωσε ο Δήμαρχος στο Ζεφύρι


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με τη δέσμευση ότι «όπως φέτος έτσι και τη νέα σχολική χρονιά, κανένα παιδί στο Ζεφύρι, τα Λιόσια και τη Φυλή δεν θα μείνει, εκτός των παιδικών σταθμών », ξεκίνησε το σύντομο χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, προς τους εκατοντάδες δημότες που παρέστησαν το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής (19-6-15), στο θεατράκι του Πάρκου Κώστας Λιάρος, για να παρακολουθήσουν την καλοκαιρινή γιορτή των παιδιών του 1ου παιδικού σταθμού Ζεφυρίου.
Ο Δήμαρχος Φυλής ενημέρωσε τους δημότες ότι « ήδη εγκρίθηκε η μελέτη για την
κατασκευή νέου παιδικού σταθμού στο Ζεφύρι» ενώ ανακοίνωσε πως «εγκρίθηκε και η μελέτη για την κατασκευή παιδικού σταθμού στη Χασιά».

Παράλληλα ο Χρήστος Παππούς δεσμεύτηκε πως το Σεπτέμβρη θα ξεκινήσει τη λειτουργία του και ο νέος παιδικός σταθμός στη Ζωφριά. «Ένα έργο που το είχα ξεκινήσει το 2009 με κόπους και με βάσανα , ο νέος παιδικός σταθμός της Ζωφριάς, παραδίδεται το Σεπτέμβρη στη νέα γενιά» είπε καταχειροκροτούμενος από τους δημότες και προσέθεσε «έχουμε να κάνουμε πολλά, είμαστε εδώ, σας αγαπάμε και ελπίζω μας αγαπάτε και σεις. Καλό καλοκαίρι».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια