Πυρκαγιά ξέσπασε στη Ζωφριά.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Άμεση ήταν η κινητοποίηση του Δήμου Φυλής για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς που ξέσπασε λίγο μετά το μεσημέρι της Πέμπτης, 25 Ιουνίου 2015, στη δασική περιοχή της Ζωφριάς.
Επί τόπου έσπευσαν τα πυροσβεστικά, οι υδροφόρες και το προσωπικό  του Δήμου, με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Μιχάλη Οικονομάκη. Οι δύο εστίες της φωτιάς τέθηκαν αμέσως υπό έλεγχο χάρη
στην συνεργασία της Πυροσβεστικής, του Δήμου Φυλής, αλλά και αρκετών κατοίκων της Ζωφριάς οι οποίοι κινητοποιήθηκαν συνδράμοντας τις αρχές.
Για τα αίτια της πυρκαγιάς θα διενεργήσει προανάκριση το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής. Ωστόσο, από το γεγονός ότι υπήρξαν δύο εστίες, σε μικρή απόσταση μεταξύ τους, προκαλεί υπόνοιες για εμπρησμό.
Στον τόπο της πυρκαγιάς έσπευσε επίσης ο αναπλ. Δήμαρχος Νίκος Χατζητρακόσιας, ο οποίος μετά την κατάσβεση συζήτησε με τους κατοίκους της συνοικίας για τις πιθανές αιτίες που την προκάλεσαν. O Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτης Καμαρινόπουλος απουσίαζε με το Δήμαρχο σε προγραμματισμένο ραντεβού στην Αθήνα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια