Σε 1.000 από 330 οι ημερήσιες μερίδες φαγητού από την ΚΕΔΗΦ.

                                                   
                                                               ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                 

ΘΕΜΑ: Αύξησε στις χίλιες τις ημερήσιες μερίδες φαγητού η ΚΕΔΗΦ- 22 τόνους νεκταρίνια μοίρασε η Κοινωνική Υπηρεσία
Είκοσι δυο  (22) τόνους νεκταρίνια διένειμε την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015 η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση σε δημότες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσχέρειες και είναι δικαιούχοι με κάρτα σίτισης  ή εγγεγραμμένοι στο κοινωνικό παντοπωλείο  του Δήμου. Επίσης σημαντικές ποσότητες φρούτων διέθεσε στο σύλλογο Τριτέκνων Φυλής, στους παιδικούς σταθμούς Άνω Λιοσίων, στους πολιτιστικούς συλλόγους «Η Γρίζα» και Πελοπονησίων Ζεφυρίου και στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στη Ζοφριά.
Οι διανομές φρούτων θα συνεχιστούν ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέχρι το τέλος Οκτωβρίου στο πλαίσιο των δράσεων που υλοποιεί και συντονίζει η Κοινωνική Υπηρεσία.
Μετά από συνεννόηση του Αναπληρωτή Δημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργου Αντωνόπουλου με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΗΦ Γκίκα Χειλαδάκη στη διανομή φρούτων περιλήφθηκαν και οι δικαιούχοι του προγράμματος του Κοινωνικού Μαγειρείου. Παράλληλα
εργαζόμενοι και εθελοντές της ΚΕΔΗΦ παρασκεύασαν κομπόστες και μαρμελάδες και τις διένειμαν στους 330 δικαιούχους που λαμβάνουν φαγητό καθημερινά.
«Από σήμερα (15-9-15) η ΚΕΔΗΦ αυξάνει τις ημερήσιες μερίδες σε χίλιες. Οι ανάγκες είναι μεγάλες και είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε μαραθώνια προσπάθεια για να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε και να ανακουφίσουμε όσους περισσότερους δημότες μπορούμε» δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΦ Γκίκας Χειλαδάκης που ευχαρίστησε για ακόμη μια φορά τους χορηγούς και τους εθελοντές της ΚΕΔΗΦ για τη στήριξη του κοινωνικού έργου της Επιχείρησης.

«Ιδρύσαμε από το μηδέν το Κοινωνικό Μαγειρείο, τις πρώτες ημέρες, από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Διοίκησης του Χρήστου Παππού. Σήμερα, μετά από ένα χρόνο λειτουργίας της νέας δομής διαπιστώνεται -δυστυχώς- πόσο αναγκαία ήταν η ύπαρξη αλλά και η διεύρυνση που πραγματοποιούμε και αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της βούλησής μας για τη στήριξη με κάθε τρόπο των συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσχέρειες» κατέληξε ο Γκίκας Χειλαδάκης.  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια