Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 1/10 στο υπ. Παιδείας για τα κενά .

ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ. ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.25  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΙΣ 13.ΟΟ  ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Συναδέλφισσες- συνάδελφοι
Όλοι και όλες ζούμε καθημερινά την απαράδεκτη κατάσταση στην οποία έχουν φέρει τη δημόσια εκπαίδευση! Σχολειά με 5, 6 ακόμη και 14 κενά δασκάλων και άλλων τόσων κενών ειδικοτήτων. Νηπιαγωγεία με 1 ή και καθόλου νηπιαγωγούς, και το Ειδικό σχολείο με 8 κενά δασκάλων ειδικής αγωγής και αδυναμία να λειτουργήσει.
Η κινητοποίηση που συνδιοργάνωσε ο Σύλλογός μας με την Ένωση Γονέων των Άνω Λιοσίων την
Πέμπτη 24/9/2015 πρέπει να είναι  μόνο η αρχή. Οι πολιτικές των μνημονίων της τωρινής και των παλαιότερων κυβερνήσεων, της Ε.Ε και του ΔΝΤ διαλύουν τη Δημόσια Εκπαίδευση, από τους μαθητές μας την παιδεία, δημιουργούν τους αμόρφωτους εργαζόμενους και πολίτες του αύριο, τους υποταγμένους στις πολιτικές τους.
Εδώ και τώρα χρειάζεται να σταθούμε εμπόδιο στα σχέδια τους διεκδικώντας άμεσες προσλήψεις για την περιοχή μας και για όλα τα σχολειά της Ελλάδας, διεκδικώντας εκπαίδευση για όλα τα παιδιά μας.
Το Δ.Σ. του συλλόγου μετά και την ανακοίνωση των προσλήψεων της α’ φάσης των αναπληρωτών που καλύπτει μόνο το 1/3 των κενών της Δυτικής Αττικής, καλεί όλα τα σχολειά, τους συναδέλφους και συναδέλφισσες της περιοχής να κλείσουν τα σχολειά μας την Πέμπτη 1/10/2015 στις 12.30 μετέχοντας στη στάση εργασίας και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας.
Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ!


ΠΗΓΗ:http://www.alfavita.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια