Βιρβίλης Πέτρος :Εμείς μπορούμε. Ζητούμε την στήριξη σας!!!!

Φίλοι μου, 
Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία των εκλογών. Το δίλημμα απέναντι στο οποίο καλείστε να αποφασίσετε είναι απλό. Από τη μια μεριά τα κόμματα του χθες. Τα κόμματα που υπηρέτησαν τον κρατισμό και την εκλογική τους πελατεία 40 χρόνια τώρα και χρεοκόπησαν την χώρα. Τα κόμματα, που νομίζουν ότι αντιπροσωπεύουν το νέο αλλά στην πραγματικότητα όμως, είναι ιδεολογικά πεπερασμένα, κολλημένα σε πρακτικές της πάλαι ποτέ Σοβιετικής Ένωσης και που μέσα σε επτά μήνες αύξησαν το χρέος κατά 80 δις Ευρώ. Τα κόμματα αυτά, μας είπαν ψέματα και καλλιέργησαν φρούδες ελπίδες. Μας φτωχοποίησαν και μας υπερχρέωσαν. Είναι ανίκανα να υπηρετήσουν τις μεγάλες διαρθρωτικές αλλαγές που απαιτούνται για την μείωση των λειτουργικών δαπανών του Δημοσίου και των αποκρατικοποιήσεων, μονόδρομος, για να ξεφύγουμε από τον βρόγχο των μνημονίων. 
Μόνο ένα δυνατό ΠΟΤΑΜΙ μπορεί να συγκρατήσει τα αποτυχημένα αυτά κόμματα από το να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο και να δρομολογήσει τις αλλαγές που απαιτούνται χαλώντας την συνταγή τους. Γι’ αυτό μας λοιδορούν. Μας φοβούνται. Είναι καιρός λοιπόν, να αποκτήσουν φωνή οι άνθρωποι της εργασίας και να κυβερνήσουν. Είναι καιρός, να μπουν στη Βουλή άνθρωποι με προϋπηρεσία, άνθρωποι τίμιοι, που έχουν πετύχει στην δουλειά τους. 
Φίλοι μου, ήρθε ο καιρός να αλλάξουμε σελίδα στην ιστορία της χώρας. Το ΠΟΤΑΜΙ μπορεί. Εμείς μπορούμε. Ζητούμε την στήριξη σας!!!! 

Βιρβίλης Πέτρος 
Υποψήφιος Βουλευτής 
Περιφέρειας Αττικής 
Με το ΠΟΤΑΜΙ 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια