Παραλαβή αιτήσεων Προνοιακών Επιδομάτων από το Δήμο Φυλής

                                               
                                                       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                 

ΘΕΜΑ: Παραλαβή αιτήσεων Προνοιακών Επιδομάτων από το Δήμο Φυλής
Γίνεται γνωστό από τη  Διεύθυνση  Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού πως οι αιτήσεις για τα προνοιακά επιδόματα, που μέχρι σήμερα υποβάλλονταν στο Δήμο της Ελευσίνας, από την 3η Σεπτεμβρίου 2015 υποβάλλονται στο Δήμο Φυλής. Με αυτό τον τρόπο θα υπάρχει άμεση εξυπηρέτηση των δημοτών μας και θα τελειώσει επιτέλους η άδικη ταλαιπωρία τους να πηγαίνουν στην Ελευσίνα για μία αίτηση.


Ειδικότερα, η υπηρεσία υποδοχής των αιτήσεων στεγάζεται προσωρινά στο ισόγειο της Κοινωνικής Υπηρεσίας (Δημαρχείου 11Β, Πλατεία Ηρώων, Άνω Λιόσια), τηλέφωνο για
πληροφορίες 2102473733. Στη συνέχεια οι αιτήσεις για τη χορήγηση  προνοιακών επιδομάτων αποστέλλονται στο Τμήμα Εφαρμογών Προγραμμάτων Κοινωνικής Προστασίας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Ελευσίνας για την διεκπεραίωση της πληρωμής τους. Αναφέρουμε επίσης την πολιτική βούληση για πλήρη ανάληψη της συγκεκριμένης αρμοδιότητας από τις αρχές του έτους 2016, ώστε οι πληρωμές να πραγματοποιούνται από το Δήμο Φυλής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια