Αγανάκτηση κατοίκων για τους συνεχείς πυροβολισμούς από τους γύφτους!!!

Καλημέρα σας! Έστειλα αυτο στο Δήμο Φυλής! Θα παρακαλούσα γιαδημοσίευσή του!
Καλημέρα σας! Σήμερα το πρωί στις 5.00 "πέσανε βροχή" ΞΑΝΑ πυροβολισμοί!!!! Ξυπνήσαμε έντρομοι και παρακαλούσαμε να μην ξυπνήσουν τα παιδιά μας και δεν ξέρουμε τι να τα κάνουμε εκείνη την ώρα!!! Άλλες φορές απλά τα απομακρύνουμε απο την περιοχή για να μην τρομοκρατούνται!!! Σας γράφω λοιπον για να ρωτήσω.... Πόσο ακομη θα ανεχόμαστε αυτές τις συνθήκες ζωής; Πόσο ακομη θα αφήνουμε τους γυφτους να ορίζουν τις ζωές μας και των παιδιων μας; Τον τελευταίο καιρο διαβάζω άρθρα υπέρ της μειονότητας των Ρομά (εμείς που τους ανεχόμαστε τους λεμε γυφτους) και πόσα
πράγματα κάνει η Πολιτεια και το κράτος για να τους κοινωνικοποιήσει, δίνοντας και ένα σωρό επιδόματα για να τους στηρίξει! Εμάς ποιος μας σκέφτεται; Δεν υπήρξε μερα ή νύχτα ησυχίας φέτος το καλοκαίρι χωρις να ανησυχήσουμε για τη σωματική μας ακεραιότητα! Που θα παει αυτο;;; Ακομη και αν διαβάζοντας αυτο το μήνυμα σκέφτεστε οτι θα κουραστώ και απλά θα πουλήσω ή θα νοικιάσω το σπίτι μου να φύγω και να γλιτώσω αυτή την κατάσταση... πιστέψτε με θα το κάνουν κι άλλοι και τοτε θα μείνουν μονο γυφτοι να ΜΗΝ αγωνίζονται για αυτή τη δόλια περιοχή!! Ευχαριστω για το χρόνο σας!
Μια δημότης και ψηφοφόρος σας!
Μια μητέρα και σύζυγος που δεν αντέχει αλλο!!!!
ΥΓ: θα προτιμούσα μια απαντηση!

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΣΣΣσσσσςςςςςς......Κάντε ησυχία παρακαλώ , μην ξυπνάτε τον πολιτικο (χαχαχα) κόσμο του Δήμου μας. Μα στ'αλήθεια , εχετε την εντύπωση Κυρία οτι θα "ιδρωσει" το αυτί κανενός ;;;Ποιος και γιατι να ασχοληθει με αυτή την μεριδα της κοινωνίας;;; ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ "ΚΟΤΣΙΑ" ;;;;;;Αυτοι που χρηματίζονται απο οικογένειες επωνύμων Τσιγγάνων(λενε οι κακες γλωσσες) , για να ειναι στην Δημοτικη εξουσία ;;;;Εδώ ,κοτζάμ Παπαδήμας και υποχώρησε μπροστα στην οργη της Σουηδίας για να μην πειραχτει ουτε ενας Τσιγγάνος , και εσεις θέλετε να βγει κάποιος για να τους μαλώσει ;;;;Γιατι;; για να ΜΗΝ ξανα ειναι υποψηφιος ποτε ;;;;;Η λύση σε αυτο το πρόβλημα καθως και η ελπιδα για ενα καλυτερο αυριο , απλα , ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ.Αυτος που θα τολμήσει να χτυπησει αυτη την μαστιγα , απλα , δεν εχει .....γεννηθει ακομα.Οπότε 2 ειναι οι λυσεις: 1) Πουλάτε τα παντα και πατε αλλου ή 2) Ζειτε την ζωη σας με αυτους και τους ....ανεχεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή