Μέχρι και ένας 10χρονος καταλαβαίνει τι έγινε με την ΚΕΔΗΦ.



   Για το χτεσινό δημοτικό συμβούλιο δεν έχουμε να πούμε και πολλά μιας και ακόμα  ένας δεκάχρονος που το παρακολούθησε , καταλαβαίνει τι έχει γίνει με το επίμαχο θέμα της ΚΕΔΗΦ.
 Για όσους δεν το παρακολούθησαν θα αναφέρουμε  κάποια από τα χαρακτηριστικά περιστατικά  του δημοτικού συμβουλίου.
 Ο πανικός , η αμηχανία αλλά και η αντιδημοκρατική συμπεριφορά  (φασιστική όπως χαρακτηριστικά  την  ονόμασε ο πρώην δήμαρχος Δημήτρης Μπουραΐμης) της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Ζωής
Αρβανιτάκη στη συζήτηση του θέματος. Ας μην ξεχνάμε πως στις 6-12-10 η συγκεκριμένη πρόεδρος είχε χάσει το αξίωμα της δημοτικής συμβούλου και προέδρου. 
   Η απόλυτη σιωπή που είχε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος οικονομικών Δημήτρης Καμπόλης,  που ούτε απάντησε αλλά ούτε φρόντισε να είναι παρόντες οι αρμόδιοι υπάλληλοι για να απαντήσουν στο ερώτημα : που βρίσκονται τα 543.000€. Μια σιωπή που δε μας έχει συνηθίσει ο αντιδήμαρχος όταν τίθενται ειδικά οικονομικά θέματα, αφού πάντα είναι λαλίστατος.
  Η "γαργάρα" από την γραμματέα  του δημοτικού συμβουλίου  Χρυσούλα  Κουράση, στην επίμονη ερώτηση του πρώην δημάρχου Δημήτρη Μπουραΐμη  σαν δικηγόρος που είναι και αρμόδια της ελεγκτικής επιτροπής της ΚΕΔΗΦ (Παππούς, Καμπόλης, Κουράση)  αν έχει βάλει την υπογραφή της στους ελέγχους .
  Ήταν λίγα από αυτά που παρακολουθήσαμε στο χτεσινό δημοτικό συμβούλιο αλλά αρκετά για να βγάλει συμπέρασμα και ένα δεκάχρονο παιδί για ποιο λόγο "αποκεφαλίστηκε" ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΦ  Γκίκας Χειλαδάκης. 

ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια