ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

ΕΛΜΕ  Άνω Λιοσίων - Ζεφυρίου - Φυλής
                                                                         
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ 

ΟΛΟΙ στη ΓΣ την Τετάρτη, 2/12, στις 12.30μμ
& στην ΑΠΕΡΓΙΑ την Πέμπτη, 3/12, στις 11.30πμ

..... Από τη δική μας ΕΛΜΕ έχουν γίνει μικρά, αλλά κρίσιμα βήματα με επιτυχία αυτήν την περίοδο.Από την προηγούμενη Γ. Συνέλευση πέρασαν 60 περίπου συνάδελφοι, παρά το χαλασμό που γινόταν από βροχές και πλημμύρες. Στην απεργία το ποσοστό έφτασε στο 55% και αρκετοί συμμετείχαμε στη διαδήλωση. Και οι δυο αριθμοί είναι από τους πιο υψηλούς πανελλαδικά. Τέλος, ήμασταν παρόντες και στη μεγάλη πορεία στις 17/11. Στη συνέχεια, καλούμε σε νέα ΓΣ, που θα γίνει την Τετάρτη, 2/12, στις 12.30μμγια να οργανώσουμε τα επόμενα βήματα του αγώνα μας και τη γενική πανεργατική απεργία την Πέμπτη, 3/12, στις 11.30πμ. Θα ακολουθήσει ως τις 18/12 η εκλογοαπολογιστική ΓΣ και ως τις 22/12 οι εκλογές για το ΔΣ......
......Απαιτούμε:  
·  Προστασία του μισθού, της Ασφάλισης και των ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων όλων των εργαζόμενων.
·    Άμεση και καθολική προστασία της στέγης των λαϊκών νοικοκυριών από κατασχέσεις – πλειστηριασμούς τραπεζών και κράτους. Απαγόρευση πώλησης  των «κόκκινων δανείων», ειδικά των στεγαστικών.
·  Απελευθέρωση των εργατικών και λαϊκών στρωμάτων από τα χρέη σε τράπεζες, κράτος, ρεύμα, νερό. Διαγραφή των χρεών των άνεργων προς το κράτος και τις τράπεζες.
·  Κατάργηση αντιλαϊκών φόρων και ΕΝΦΙΑ. Να πληρώσει το κεφάλαιο τα κέρδη του.
Δεν χρωστάμε σε τράπεζες, ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ
Δεν θα πληρώσουμε το χρέος τους με τις ζωές μας και το μέλλον της νέας γενιάς
Το ΔΣ της ΕΛΜΕ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια