Εγκαινιάστηκε η Πλατεία Φιλικής Εταιρείας στα Άνω Λιόσια




Σε …διαδραστική εκδήλωση μετατράπηκαν τα εγκαίνια του έργου της ανάπλασης της Πλατείας Φιλικής Εταιρείας, στα Άνω Λιόσια.
Εγκαινιάζοντας την πλατεία, το μίνι γήπεδο ποδοσφαίρου και την παιδική χαρά, ο Δήμαρχος, Χρήστος Παππούς, κάλεσε τα παιδιά και τους έφηβους της περιοχής να διαφυλάξουν το έργο, που αποτελεί χώρο αναψυχής και ψυχαγωγίας για τους ίδιους.  
Μάλιστα, ο Δήμαρχος έκοψε την κορδέλα των εγκαινίων μαζί με τα παιδιά, με τα οποία φωτογραφήθηκαν και οι παριστάμενοι Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι. Με ικανοποίηση εξάλλου «αγκάλιασαν» το έργο και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία κάτοικοι της
περιοχής.
Η κατασκευή της Πλατείας Φιλικής Εταιρείας αποτελεί ένα από τα έργα του προγράμματος «Πράσινη Ζωή στην Πόλη», το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το ΠΕΠ Αττικής («Αττική 2007-2013») στην πρώτη δημαρχειακή θητεία του Χρήστου Παππού, όπως επίσης το σιντριβάνι της Λεωφόρου Φυλής και ο πεζόδρομος της Οδού Θεοφίλου στο σχολικό συγκρότημα Αγίου Νικολάου.
Το έργο παραδόθηκε από τον εργολάβο στην Επιτροπή Παραλαβής, υπό τον Αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας, Αθανάσιο Σχίζα, την 3η Νοεμβρίου 2015.










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια