Προβλήματα παραβατικότητας στο 3ο Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων.



   Τη Τρίτη 15-12-15 μετά το τέλος των μαθημάτων ΡΟΜΑ προσπάθησαν να ληστέψουν μαθητές έξω από το 3ο Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων . Αυτό όμως απετράπει από ΡΟΜΑ συμμαθητή τους και κάτοικους Ρομά της περιοχής που ανάγκασαν τους δράστες να τραπούν σε φυγή. 
   Άμεσες ήταν οι ενέργειες της Ένωσης Γονέων, την επόμενη μέρα η πρόεδρος της Ένωσης Αντωνία Μπλέτσα ενημέρωσε και εγγράφως  όλους αρμόδιους, Α.Τ Άνω Λιοσίων , Δήμο Φυλής και
αντιπεριφέρεια Δυτικής Αττικής για λήψη  προληπτικών μέτρων για εξάλειψη τέτοιου είδους φαινομένων.  Φαινόμενα σαν το ανωτέρω συμβαίνουν συχνά έξω από το 3ο Γυμνάσιο εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. 
   Πριν από χρόνια που υπήρχαν φαινόμενα φθορών, κλοπών  και ξυλοδαρμών είχε επιτευχθεί από τους γονείς περιπολικό της ΕΛ. ΑΣ. ή της Δημοτικής Αστυνομίας να βρίσκεται κατά το τέλος των μαθημάτων στην περιοχή. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να εξαλείφουν τέτοιο είδους φαινόμενα παραβατικότητας.  
 Απορίας άξιο είναι το τι ακριβώς φυλάνε και που αυτοί που σύμφωνα με τις αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής  κοστίζουν στο Δήμο Φυλής δεκάδες χιλιάδες Ευρώ.




































Παραπονιάρης
Πηγές : https://diavgeia.gov.gr/doc/60%CE%9E7%CE%A9%CE%97%CE%A4-%CE%9B%CE%A55?inline=true
https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A92%CE%9D%CE%99%CE%A9%CE%97%CE%A4-%CE%989%CE%A4?inline=true

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια