Τιμήθηκαν οι πρωτοετείς φοιτητές του Δήμου Αχαρνών


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τιμήθηκαν οι πρωτοετείς φοιτητές του Δήμου Αχαρνών
Με χαμόγελα υπερηφάνειας και αισιοδοξίας για το μέλλον πλημμύρισε η αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών στην εκδήλωση που διοργανώθηκε προς τιμήν των πρωτοετών φοιτητών του Δήμου.
Τιμώμενα πρόσωπα της εκδήλωσης οι 526 επιτυχόντες μαθητές των Πανελλαδικών εξετάσεων που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας. Τη τιμητική εκδήλωση διοργάνωσαν από κοινού ο Δήμος Αχαρνών, η Ιερά Μητρόπολη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως και η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Αχαρνών, την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015. Στους επιτυχόντες
μαθητές απονεμήθηκαν τιμητικοί έπαινοι και αναμνηστικά, ενώ πραγματοποιήθηκε κλήρωση με έπαθλο tablets, Laptops και πολλές εκπλήξεις για τους τυχερούς.
Στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Αχαρνών κ Κασσαβός τόνισε: «Σήμερα, τιμούμε τη νέα γενιά, που παρά τις δυσκολίες και την οικονομική στενότητα, θέτει στόχους, κάνει όνειρα και δουλεύει σκληρά για να τα κάνει πραγματικότητα. Οι καρποί της δικής σας προσπάθειας δίνουν ανάσα ζωής στην πόλη μας. Είμαστε όλοι υπερήφανοι για τις επιτυχίες σας. Οι δικές σας προσπάθειες, τα επιτεύγματά σας ανεβάζουν την πόλη μας πιο ψηλά».
Χαιρετισμό στους νέους φοιτητές και φοιτήτριες απήυθυναν επίσης ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης – Ιεροκήρυκας Μητροπόλεως- Δ/ντης Γραφείου Νεότητας κ Ιωαννίκιος Γιαννόπουλος εκ μέρους του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κκ Αθηναγόρα, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς κ Στάθης Τοπαλίδης, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κα Γεωργία Ευθυμιάδου Τουμανίδου, η Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Αχαρνών κα Παναγιώτα Γιαννάκου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι συγγενείς και οι οικογένειες των νέων παιδιών που τους χειροκρότησαν συγκινημένοι. Επίσης, παρών στην εκδήλωση ήταν οι Βουλευτές κκ Γιώργος Μαυρωτάς (Το Ποτάμι), Ιωάννης Δέδες (ΣΥΡΙΖΑ), Οικονόμου Βασίλειος (ΝΔ), Καβαδέλλας Δημήτρης (Ένωση Κεντρώων). Οι κκ Αναστάσιος Χίος Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών & Ανθρώπινου Δυναμικού & Θρακομακεδόνων, Συρινίδης Θεόδωρος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Στόλου, η κα Ελένη Σαχσανίδη Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαρνών κ Καρυδάκης Κων/νος, ο Πρόεδρος της ΔΗ.Φ.Α. κ Δασκαλάκης Γεώργιος, η Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Α. κα Μαρία Ναυροζίδου, η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Ιωάννα Τσούπρα, ο Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ Χάρης Δαμάσκος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κκ Κοσμίδης Παναγιώτης, Καμπόλης Οδυσσέας, Βρεττός Μιχάλης, Βρεττός Σπυρίδων, η κα Ευρώπη Κοσμίδη, ο κ Δαχτυλίδης Παύλος Συνταγματάρχης – Σύμβουλος Υπουργού Δημόσιας Τάξης, ο Συνταγματάρχης κ Λαζαρίδης Χρήστος, ο Σμήναρχος κ Τσάτσης Δημήτριος, ο Λοχίας 725 κ Αλέξανδρος Λάκκας. Επίσης, το παρόν έδωσαν πολλοί εκπαιδευτικοί και εκπρόσωποι συλλόγων διδασκόντων, γονέων και κηδεμόνων, εκπρόσωποι τοπικών πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων του Δήμου Αχαρνών. Επίσης, οι Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αχαρνών, οι κκ Λέττας Ιωάννης (1ο Λύκειο), Ελένη Γεωργαντά (2ο Λύκειο), Αφροδίτη Τσίγκου (3ο Λύκειο), Βλάχου Αικατερίνη (υποδιευθύντρια στο 4ο Λύκειο), Αντώνιος Ελευθεράκης (5ο Λύκειο), Αντώνης Μιχαηλίδης (Λύκειο Θρακομακεδόνων, Θανάσης Ρεντζής (Εσπερινό Λύκειο Αχαρνών), Ελένη Βυθοπούλου (1ο ΕΠΑΛ), Μάνος Γεωργίου (1ο Εσπερινό ΕΠΑΛ).


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια