ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ << ΑΝΟΙΞΑΝ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ>>

Αγαπητέ κ. συντάκτη των Παραπόνων του Δήμου Φυλής, βλέποντας σήμερα την δημοσίευση σας, την οποί αναρτήσατε πριν λίγες μέρες, με τίτλο <<άνοιξαν σαμπάνιες στον Δήμο Φυλής>>Ε Δ Ω   έχω να σας ενημερώσω για τα εξής. Σίγουρα δεν ανοίχτηκε καμία σαμπάνια, ούτε εορτάστηκε το συγκεκριμένο γεγονός. Αλλά εδώ θα πρέπει να τονιστεί ότι είναι πολύ καλό για τον τόπο, και τους Δημότες, το ότι παρατάθηκε η έκτακτη ανάγκη του
Δήμου, για πολλούς και διάφορους λόγους, που δεν χρειάζεται να αναλύσουμε επί του παρόντος. Αυτό όμως που μου δημιούργησε πολλά ερωτηματικά, ήταν ο πρόλογος που άφηνε πολλές υπόνοιες για το <<μαγείρεμα>> των προσλήψεων. Πραγματικά δεν
μπορώ να καταλάβω το εξής, οι αντίρρησης σας είναι στο ότι δεν έπρεπε η διοίκηση του Δήμου να προσλάβει  εκατό συμπολίτες μας οι οποίοι είναι μακροχρόνια άνεργοι; Ή στηριγμένη στο γράμμα του νόμου, εκδίδοντας μια προκήρυξη καθόλα άρτια η οποία και θα είναι <<ο μπούσουλας>> ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα προσλήψεων οι οποίες δεν θα συμβαδίζουν με την προκήρυξη; Και με δεδομένο ότι : όλα αυτά τα δικαιολογητικά των προσλαμβανομένων, αμέσως μετά την πρόσληψη θα είναι στην διάθεση όλων των απίστων προς διαπίστωση της καθαρότητας όλων των ενεργειών της επιτροπής. Και εάν υπάρχουν παρεκκλίσεις από την προκήρυξη τότε να μας κατηγορήσετε, νομίμως και δικαίως. Αλλά πιστεύω ότι βιαστήκατε να μας κρίνετε, μπορείτε μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων, να μας κατηγόρησε. Ή να μας επαινέσετε, εάν έχετε το κουράγιο. Επίσης θα ήθελα να καταλάβω το πνεύμα με το οποίο αναφέρεστε στο θέμα αυτών που πλήγηκαν από την πλημύρα της 22-23/10/2015. Πραγματικά εάν έχετε δει κάτι  μη νόμιμο στην όλη διαδικασία, και έχετε στοιχεία, πείτε το δημόσια να το συζητήσουμε. Η τοποθέτηση μου αυτή ξεκινά από την διάθεση μου, όλα τα θέματα να συζητούνται, να σχεδιάζονται και να υλοποιούνται, με γνώμονα το καλό του Τόπου και των Δημοτών, και υπό το πρίσμα τη απολύτου διαφάνειας. Και λόγω του ότι δεν είμαι παντογνώστη, καλό θα ήταν εάν υπάρχει κάτι που εγώ δεν έχω αντιληφθεί, να αναφερθεί ώστε στο μέρος που μου ανάλογη, να διορθώσω αυτά που είναι στραβά.

    Εμείς παρακολουθούμε και σχολιάζουμε αυτά που ακούμε και βλέπουμε. Στόχος μας είναι όπως και ο δικός  σας όλες οι διαδικασίες να είναι υπό το πρίσμα τη απολύτου διαφάνειας  Θα χαρούμε πολύ να δούμε τα ονόματα και των άλλων 50 συμπολιτών μας που επλήγησαν από τη θεομηνία της 22-23/10/15, καθώς επίσης και τα ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ των 100 8μηνητών. 
Ως προς τη διαδικασία των πλημμυροπαθών ας δούμε τι έγινε σε γειτονικό δήμο Έντυπα και δικαιολογητικά πλημμυροπαθών.
Ως προς τη διαδικασία προσλήψεων  τα περισσότερα φαίνονται με το καλημέρα. Παρατηρούμε πως τα τοπικά ΜΜΕ και blogs το μετέδωσαν άμεσα, από την Τετάρτη  13-1 με μοναδική εξαίρεση το blog της διοίκησης που το έπαιξε  την Κυριακή 17-1 το βράδυ . Ενώ το επίσημο site του Δήμου Φυλής ούτε καν ασχολήθηκε με το θέμα http://www.fyli.gr/.
 Επί την  ευκαιρία καλή επιτυχία στα νέα σας καθήκοντα σαν αναπληρωτής δήμαρχος αρμόδιος σε θέματα κοιμητηρίων. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια