Γαλάζιοι βραβεύουν γαλάζιους και ο Τσίπρας διορίζει συγγενείς και φίλους.



Με την κοινωνία στα «κάγκελα» είναι καλό να μην ξεχνάμε κάποιες ενέργειες των πολιτικών μας ανδρών γιατί από αυτές βγαίνουν πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα για τον ρόλο που παίζει και καλείται να παίξει ο κάθε «πολιτικός ανήρ» στο μέλλον.


Και να μην ξεχνάμε ότι όσο ποιο εξαρτημένος είναι κάποιος τόσο μεγαλύτερος είναι ο ρόλος που του ανατίθεται ή μεθ’ ελληνιστή ερμηνευμένο τόσο μεγαλύτερη βρώμικη δουλειά αναλαμβάνει να κάνει.   
Όταν ο Τσίπρας πρότεινε τον Παυλόπουλο για πρόεδρο δημοκρατίας, ο ενθουσιασμός και η ελπίδα της «πρώτης φοράς αριστερά» δεν άφηνε και πολλά περιθώρια για προβληματισμό …περί του προσώπου.
Ο Παυλόπουλος όμως είχε ιστορία η οποία δεν περιοριζόταν στο ότι ήταν και αυτός ένα μνημονιακό γραναζάκι που στο όνομα Προκόπης Παυλόπουλος ανταπάντησε «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ»
Όλα αυτά λίγη σημασία είχαν τότε, όπως και κανείς δεν λογίστηκε την διαπραγματευτική δύναμη που θα είχε η χώρα εάν στο τιμόνι της προεδρίας υπήρχε ένας αριστερός χωρίς εισαγωγικά.
Όμως σύστημα και Τσίπρα τους βόλευε ένας Προκόπης γιατί ήταν τα «δικά μας παιδιά»


Δικά μας παιδιά που, μεταξύ άλλων,  θα έδιναν την δυνατότητα σε γαλάζιους δήμαρχους να ανακηρύσσουν γαλάζιους προέδρους επίτιμους δημότες.
Διαβάζοντας το δημοσίευμα που θέλει τον δήμαρχο Φυλής να ανακηρύσσει επίτιμο δημότη των Προκόπη Παυλόπουλο, αλλά και τις μεταξύ τους ευχαριστήριες επιστολές, μου ήρθε στο μυαλό η εκδήλωση της Ζωής Κωνσταντοπούλου ως προέδρου της βουλής των Ελλήνων, στην οποία ο πρόεδρος Προκόπης δεν παρευρέθη γιατί η Ζωή δεν ήταν «δικά μας παιδιά», όπως «δικά μας παιδιά» δεν είναι και ένας ολόκληρος λαός.
Θα ανακηρύξει λοιπόν ο δήμαρχος Χρήστος Παππούς, τον πρόεδρο Προκόπη Παυλόπουλο, επίτιμο πολίτη του δήμου Φυλής και  πρόεδρος θα εγκαινιάσει το κέντρο αποκατάστασης ατόμων με αναπηρία τι στιγμή που ως βουλευτής της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, ο Προκόπης ψήφισε Όλα τα κοινωνιοκτόνα μέτρα ΚΑΤΑ των ατόμων με αναπηρία.

Γιατί τόσοι εναγκαλισμοί του Δήμαρχου με τον Πρόεδρο δεν είναι ερώτημα που απασχολεί και πρέπει να απαντηθεί όμως το βέβαιο είναι ότι αν θέλεις να προκόψεις και να βραβευτείς, η Ελλάδα είναι ο ιδανικός προορισμός καθώς χρόνια τώρα είναι η μόνη χώρα που βραβεύει αυτούς που την καταστρέφουν

πηγή:http://neinnewsgr.blogspot.gr/2016/01/blog-post_855.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια