Δημήτρης Βασιλείου:ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ Κ. ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΙΠΑΤΕ ΟΛΑ ΕΣΕΙΣ !!!!

Αποκαλυπτικούς διαλόγους διαβάσαμε στο facebοοk στην  ανάρτηση του Νικηφόρου Δαδάνη "Mήπως αυτός είναι ο λόγος που θέλουν να κλείσει η ΚΕΔΗΦ ; ; ;"
 Διαβάστε τους παρακάτω:
Σχόλια
Δημητρης Βασιλειου ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΒΡΕ ΝΙΚΗΦΟΡΕ !!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΜΗΠΩΣ Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΗΤΑΝ Η [ΕΞΩΣΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ]ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ !!! ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΕΚΤΙΚΟΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΚΙΓΚΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ !!!!
Γκικας Χειλαδακης κ. βασιλειου δεν καταλαβαινω αν το λετε για μενα με ειρωνια, παντος οφειλω να σας επιβεβαιωσω στο σημειο οτι ναι σας υποσχεθηκα οτι τον συλλογο δεν θα τον πειραζε κανενας αν το κτιριο οπως ηταν συμφωνημενο το ενοικιαζε η ΚΕΔΗΦ.Οπως γνωριζεις υποσχεθηκα αφου ειχα λαβει την υποσχεση του ΔΗΜΑΡΧΟΥ και του αντιδημαρχου ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ και ο βλακας τους πηστεψα (λες και ειχαν ποτε κρατησει τον λογο τους) και υποσχεθηκα εγω σε σας για λογαριασμο τους.Ζηταω συγνωμη σε ολους τους τριτεκνους και θα προσφερω οσο μπορω σε οτι μου ζητηθει γιατι πραγματικα ειναι ενας συλλογος με ιστορια που κραταει εδω και πολλα χρονια πολλες, τριτεκνες και οχι μονο,οικογενειες ζωντανες.
Δημητρης Βασιλειου ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ Κ. ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΙΠΑΤΕ ΟΛΑ ΕΣΕΙΣ !!!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΕΑΝ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΚΙΓΚΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ ΔΗΛ ΤΗΣ Κ. Ε.Δ.Η.Φ. ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ !!!! ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ ΟΤΙ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΔΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙ ΑΥΤΟ !!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΛΕΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΤΑΙΡΙΑΞΕΙ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ !!!
Γκικας Χειλαδακης Φίλε δεν περίμενα κάτι άλλο από σένα γιατί σε θεωρώ άντρα με λόγο σε αντίθεση μ αυτούς να σαι πάντα καλά και θα ναι δίπλα σας σαν Γκικας όσο μπορώ
Δημητρης Βασιλειου ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ !!!!! ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΙΛΕ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΕ !!!
Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια