Συνεχείς οι προκλήσεις της διοίκησης προς το Σύλλογο τριτέκνων Δήμου Φυλής



Μετά την "πόρτα" που έφαγαν οι τρίτεκνοι από τη πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ζωή Αρβανιτάκη οι προκλήσεις της διοίκησης συνεχίστηκαν.
 Ο αποκλεισμός δημοσίευσης της πρόσκλησης από το Γενικό Γραμματέα Αργύρη Αργυρόπουλο στο Φύλαρχο τους ανάγκασε στην παρακάτω ανακοίνωση μέσω  Facebook.

ΤΥΧΑΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!!!!!! ΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ......, ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ!!!!!!!!!!!!!. ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ, ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!!!!!! ΜΕ ΘΛΙΒΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΔΗΜΟΥ
ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΜΕΤΑ, ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ (ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ!!!) ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 11/1/2016. ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ????????ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΑΠΌ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ.!!!!!! ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ????ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ?????????? ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ -ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΦΥΛΗΣ-, ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17/1/2016, 10.30 ΤΟ ΠΡΩΙ (ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ & ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, Δ Ω Ρ Ε Α Ν).

Αναγκάζοντας τον έστω και την τελευταία στιγμή να αναγκαστεί να την προβάλει
.
Αλλά μη νομίζεται πως σταμάτησαν εκεί. Όλοι γνωρίζουμε πως ο Σάββας Σάββας τους είχε 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.......................Ε Δ Ω

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια