Κορόιδο έπιασε τον Μπόμπολα η Δούρου.;;;;;


    Την μάχη με τα συμφέροντα ξεκίνησε από τον ΕΔΣΝΑ η Ρένα Δούρου. 
Η διοίκηση του ΕΔΣΝΑ έπιασε κορόιδο τον Λεωνίδα Μπόμπολα ενώ του είπε πως θα του δώσει τον αποτεφρωτήρα ιατρικών αποβλήτων για 3+3 χρόνια τον έβαλε μέσω της Αφροδίτης Μπιζά
και υπόγραφε σύμβαση για14 μέρες.
Ολόκληρη την σύμβαση θα τη δείτε Ε Δ Ω.
Με αυτό τον τρόπο η Ρένα Δούρου βάζει μπροστά την προεκλογική της δέσμευση για την απομάκρυνσή του αποτεφρωτήρα από τη Φυλή. Από ότι καταλαβαίνουμε μία μία της προεκλογικές της υποσχέσεις τις πετάει  στο καλάθι των αχρήστων . Μετά το ΧΥΤ(;) Γραμματικού, το ΕΜΑΚ, το γήπεδο της ΑΕΚ κλπ σειρά θα έχει και το μη κλείσιμο του ΧΥΤΑ Φυλής.
Ενώ τη λήψη της απόφασης θα τη δείτε Ε Δ Ω όπου με τη ψήφο του Χρήστου Παππού πέρασε οριακά η παραχώρηση στον Μπόμπολα.



























Βρήκαμε και μια επιστολή εκ Λονδίνου για τον "σύντροφο" Μπάρμπα Γιώργο.
Επιστολή στον Μπάρμπα - Γιώργη

Αγαπητέ Μπάρμπα - Γιώργη  Καλησπέρα από το ηλιόλουστο σήμερα και  για αυτή την ώρα που σας γράφω αυτή την επιστολή εδώ  στο Λονδίνο. Είπα να κάνω ένα διάλειμμα  και  να σας γράψω αυτές τις γραμμές.  Βλέπετε Χρόνος  ΔΕΝ υπάρχει και είναι περιορισμένος.
Εσείς , προπάντων εσείς ως ΕΝΑΣ βαθειά Φιλοσοφημένος άνθρωπος με πείρα Ζωής πραγματική θέλω να σας επιστήσω την προσοχή ΣΑΣ. Ίσως με καταλάβετε !!
Εκφράζω την βαθειά μου ανησυχία για τα σχέδια αυτής εδώ της Αριστερής  Κυβέρνησης με τις «Δεξιές τσέπες»  τους. Ανησυχώ δε για τα σχέδια  και της Αριστερής Περιφερειακής Διοίκησης.  Το λάβαρο της επανάστασης ήταν ότι θα τα βάλουν με τα Συμφέροντα, όπως και το «έκαναν» !!!
Θέλει προσοχή !!! Πρέπει να ανασυνταχθούμε και να δούμε τι θα κάνουμε από εδώ και στο εξής.
Δεν υπάρχει άνθρωπος στην Κυβέρνηση που να υπερασπίζετε τα   Συμφέροντα ΜΑΣ. Ναι, Μπάρμπα - Γιώργη !!! Ναι !!! Τα δικά ΣΑΣ συμφέροντα  των εργολάβων. Γιατί τα δικά ΣΑΣ συμφέροντα είναι και δικά ΜΟΥ!!! Μόνον όταν συμβαίνει αυτό αισθάνομαι καλά και ασφαλής.
Μπάρμπα - Γιώργη το έργο του Γραμματικού - Μαραθώνα ΔΕΝ πάει καλά (http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=421775 )  θα έπρεπε να είχε τελειώσει σήμερα που μιλάμε και η Νέα Αριστερή Περιφερειακή Διοίκηση συνέχεια σας βάζει τρικλοποδιές. Αν είναι δυνατόν !!!! Υπερασπίζετε τους Κατοίκους της Περιοχής και ΕΙΝΑΙ πιστή στις προεκλογικές της  δεσμεύσεις  !!! Αν είναι δυνατόν !! Πού ?? Μέσα στο κύτταρο του ΧΥΤΑ Γραμματικού να υπάρχουν ΡΕΜΑΤΑ ΜΑΣ λέει και αυτά καταλήγουν στον Ευβοϊκό Κόλπο !!
Κάτι πρέπει να κάνουμε !!! Τον Υπάλληλο με την  Ferrari μέσα στο ΥΠΕΑΚ ΔΕΝ τον έχουμε πια. ( Αυτό το λαμπρό παράδειγμα του Αστικού - Μύθου ). Τον μετέθεσαν αλλού για τα μάτια του κόσμου !! Οι υπάλληλοι μαςσυγνώμη, τυπογραφικό λάθος,  οι Υπάλληλοι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Περιβάλλοντος ήθελα να πω ΔΕΝ μας βοηθάνε όσο θα έπρεπε. Πρέπει να βιαστούμε και να τελειώσουμε το έργο !! Η Περιφέρεια  ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΤΟ Μπλοκάρει  με κάθε ΤΡΟΠΟ  και θέλει να διεξάγει  ΚΑΙ έλεγχο !! ( Με αυτό το πλευρό να κοιμάται ). Άκουσε εκεί έλεγχο για τυχόν παραβλέψεις , παραβάσεις και αστοχίες του ΧΥΤΑ Γραμματικού?? Είναι ποτέ Δυνατόν ??

Αμ το άλλο που ετοιμάζει η Νέα Περιφερειακή Διοίκηση της Αττικής ??
Θέλει να βγάλει από τη μέση τα Εφοπλιστικά - Εργολαβικά και Επιχειρηματικά συμφέροντα της πράσινης  Ε.Ε.Α.Α.  και να την βγάλουν από τη μέση  μια και καλή και το κέρδος να πάει στους Παραγωγούς  - Δημότες που τα παράγουν ως κίνητρο για την ανακύκλωση.



Μπάρμπα - Γιώργη ΔΕΝ πάνε καλά τα πράγματα και πρέπει να ανασυνταχθούμε !!

Μίλα και στο Σπύρο και αν δεις και τα αδέρφια Λασκαρίδη !!
  
Μεγάλα προβλήματα και μπελάδες με αυτή την Αριστερή  Κυβέρνηση Μπάρμπα - Γιώργο.

Ας κάνουμε κάτι να ετοιμάσουμε τον Κυριάκο !! Αυτός, ίσως  θα μας Καταλάβει. Να μιλήσουμε και με τον Πατέρα του ίσως στη Κρήτη ?? Με την Αδερφή του  ??


Κράτα Γερά - Μπάρμπα - Γιώργη

Ο Φίλος Σου


Κυριάκος   ( Από το Γραμματικό, μη τους μπερδέψουμε )

 ΥΓ - Μπάρμπα - Γιώργη ΔΕΝ έχεις παράπονο. Μέχρι σήμερα για 'σας δουλεύω !! Τουλάχιστον να το εκτιμήσουν και οι υπόλοιποι Επιχειρηματίες- Συνεργάτες ΣΑΣ - ΜΑΣ !!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια