Έλαμψε δια της απουσίας του από τους Ηπειρώτες ο δήμος Φυλής. Δείτε γιατί επελέγη η αίθουσα στο Καματερό

«Δεν ξέρω αν είναι κάποιος εδώ από τη διοίκηση του δήμου Φυλής για να απευθύνει ένα χαιρετισμό…» είπε ο πρόεδρος του συλλόγου Ηπειρωτών Χρήστος Ρούσσας στην κατάμεστη αίθουσα του κινηματοθεάτρου «Μελίνα» στο Καματερό, κατά την επέτειο μνήμης  για την απελευθέρωση των Ιωαννίνων. Η απάντηση που δεν… πήρε κατέδειξε ότι έλαμψε δια της απουσίας της ολόκληρη η δημοτική αρχή από την εξαιρετική αυτή εκδήλωση.

  Δεν είχε χορό, ούτε πρόσφορο έδαφος για υποσχέσεις ψηφοθηρικών σκοπιμοτήτων. Δεν είχε πίστα, μπουζούκια, ζεϊμπέκικο και γαρύφαλλα. Και προφανώς δεν είχε ενδιαφέρον για κανέναν από τη διοίκηση του δήμου Φυλής, ώστε να διανύσει ένα χιλιόμετρο στη γειτονική περιοχή για να παραστεί.
Μάταια, τα μέλη του Δ.Σ καθυστέρησαν την έναρξη της παράστασης 45 ολόκληρα λεπτά,
περιμένοντας έστω έναν από τη διοίκηση να έρθει για να απευθύνει χαιρετισμό. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μόνο ο πρώην δήμαρχος Δημήτρης Μπουραΐμης, ο δημοτικός σύμβουλος Θεοδόσης Δρόλιας και ο επικεφαλής της ΕΥΠΟΛΙΣ Γιώργος Αβράμης.
Έχει ενδιαφέρον, επίσης, να σημειωθεί το παρασκήνιο της επιλογής του κινηματοθεάτρου «Μελίνα» στο Καματερό για την παρουσίαση της εκδήλωσης, επιλογή που δεν ήταν διόλου 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...................Ε Δ Ω

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια